Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Közepesen felhős idő várható szerdán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MTI • HÍREK • 2022. november 29. 17:30
Közepesen felhős idő várható szerdán
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti

Kedden a legtöbb helyen megszűnik a köd, a rétegfelhőzet az északkeleti megyékben zsugorodik. Ugyanakkor délnyugat felől mediterrán ciklon vastagodó felhőzete húzódik fölénk, az időszak alatt így az ország nagy részén erősen felhős, vagy borult, párás idő várható.

Ez alól egyedül az északkeleti, keleti megyék jelentenek kivételt, arrafelé inkább csak a fátyolfelhőzet növekszik meg. Kedd éjfélig legfeljebb szitálás fordulhat elő, majd a hajnali óráktól dél felől gyenge esőre is lehet számítani, amely az Alpokalja felé haladva egyre inkább havas esőbe, a hegyekben (főleg Soproni- és Kőszegi-hegység) gyenge havazásba vált. A keleties szelet ma a Dunántúlon kísérhetik élénk lökések, éjszakára mérséklődik a légmozgás, majd az északkeletire forduló szél csak néhol élénkülhet meg.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -3 és +3 fok között alakul, de a vékonyabb felhőzettel borított északkeleti fagyzugos helyeken ennél néhány fokkal hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 3 és 8 fok között alakul.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)