Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Dupla győzelemmel zárták az őszi szezont a gyulai tekecsapatok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. november 27. 11:39
Dupla győzelemmel zárták az őszi szezont a gyulai tekecsapatok
Gyulai SE Dig-Build–Vilati Eger SE 5-3, Gyulai SE Dig-Build–Vilati Eger SE ifjúsági 4-0

Az NB I.-es tekebajnokság utolsó őszi fordulójában a Gyulai SE Dig-Build ifjúsági és felnőttcsapata az Vilati Eger SE együttesét látta vendégül szegvári otthonában.

Fotó: Gyulai Hírlap/B. L.

A fürdővárosi együttes az előző fordulóban pontokat hagyott fővárosi ellenfelénél, így visszalépett a tabella hatodik helyére. A gyulai gárda a soros etapban egri riválisa ellen szerette volna győzelemmel zárni a bajnokság őszi menetét.

Makra GyörgySchriffert Dániel, Egyed FerencBaksa Imre, Nyári Krisztofer és Czégény Csaba alkotta együttes komoly csatát vívott ellenfelével. Az első párharcot a gyulai gárda nyerte, majd igazi adok-kapok alakult ki a két alakulat között. A 3-3-as döntetlenre végződött találkozót a jobban gurító fürdővárosi együttes nyerte, amely így győzelemmel zárhatta a bajnoki pontvadászat őszi szezonját.

A gyulai csapat ifjúsági gárdája már nem hagyott esélyt riválisának, a Schrifert Dominik és Schriffert Dániel összeállítású együttes 4-0-s eredménnyel gyűjtötte be bajnoki pontjait.

A Gyulai SE Dig-Build felnőtt együttese a tabella hatodik helyéről várhatja a márciusi folytatást, az ifjúsági gárda pedig az ötödik pozícióból indulhat neki a tavaszi fordulóknak.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)