Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A bronzérmes nyakán tölti a telet az Amazonok U16-os csapata

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. november 23. 15:02
A bronzérmes nyakán tölti a telet az Amazonok U16-os csapata
Szolnoki MÁV–Gyulai Amazonok 1-4 (0-1)

Fotó: Gyulai Amazonok

A Gyulai Amazonok U16-os labdarúgó-bajnokságban szereplő csapata a Szolnoki MÁV korosztályos együtteséhez utazott november 20-án. A fürdővárosi alakulat az utolsó őszi mérkőzésen 4-1-re legyőzte ellenfelét. 

A gyulai együttes négy győztes mérkőzés után érkezett a szolnoki arénába, így a tabella negyedik helyéről várhatta a folytatást. A csapat lendületből érkezett a párharcra, rengeteg helyzetet kidolgozva irányította a találkozót. A kihagyott helyzetek után a 35. percben Nagy Katalin már nem hibázott, így egygólos gyulai előnnyel fordulhattak a csapatok.

A második félidőben még nagyobb nyomást helyeztünk az egyébként rendkívül szépen, tudatosan, lelkesen játszó szolnoki csapatra. Danics Boglárka kapott nagyszerű indítást a szünet után, majd ziccerben, okosan rúgott gólt. Pár perc múlva ellenfelünk szépíteni tudott, de a válaszra se kellett sokat várni, jól szállt be a mérkőzésbe Grósz Szimonetta, aki remekül helyezkedett a kapu előtt, majd megszerezte csapatunk harmadik gólját. A mérkőzést Nagy Katalin góljával zártuk le, aki a mezőny egyik legjobbja volt ezen a napon – olvasható a Gyulai Amazonok közösségi oldalán.

Gyulai gólok: Nagy Katalin (2), Grósz Szimonetta és Danics Boglárka.

– Jól kezdtünk, végig irányítottuk a mérkőzést, szép támadásokat vezettünk, és a góljaink is látványosak voltak. Sokat léptünk előre az ősz folyamán, reális esélyünk van az ezüstéremre, melyért tavasszal mindent meg fogunk tenni – értékelt Molnár Ágnes.

A Gyulai Amazonok U16-os csapata pontazonossággal fejezte be az őszi szezont a harmadik helyen álló riválisa mögött. A fiatal gárda a téli időszakban az U15-ös országos futsalbajnokság mellett a régiós U17-es korosztályban harcol majd a pontokért.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)