Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Heti premier a Center moziban a Semmi

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2022. november 03. 17:00
Heti premier a Center moziban a Semmi
November 3–9. között a következő filmeket vetítik a Csaba Centerben

Ide jön a Heti premier a Center moziban a Semmi című dán thriller

Forrás: viaplay.com

Heti premier a Center moziban a Semmi (dán thriller) 18.30-kor. „Semminek nincs értelme. És ha semminek nincs értelme, semmit sem érdemes csinálni.” Ezekkel a szavakkal viharzik ki a nyolcadikos Pierre-Anthon az osztályából. Ezt követően felmászik a kertjük fájára, hogy onnan demonstrálja a semmittevést. Osztálytársai szeretnék bebizonyítani a fiúnak, hogy az életnek van értelme, ezért egy sajátos paktumot kötnek: egy elhagyott épületben fontosnak tartott tárgyakat kezdenek összegyűjteni. A fontosság azonban hamarosan egyre elvontabb fogalmakba csap át, a játék pedig túllép minden addigi szabályon, és egyre veszélyesebbé válik. A fiataloknak kicsúszik a kezükből az irányítás és egymás után vesztik el gyermekkoruk ártatlanságát.

15.45-kor Krokodili (szinkr. amerikai animációs kalandfilm) Krokodil lakik a padláson? Ez aztán a jó hír! Ne hívja a tisztasági hivatalt, hallgasson, ha az állatkert érdeklődik, hessentse el a kíváncsi szomszédokat. Mert nincs jobb haver egy krokodilnál, főleg, ha az illető hüllő imád énekelni, táncolni, házias és barátságos. A Primm család New Yorkba költözik, és a kis Josh szörnyen magányos. Unatkozik, társtalan, a nagy, új házban barangol, és a padláson ráakad egy kitömött krokodilra, akiről nagyon hamar kiderül, hogy egyáltalán nincs kitömve, csak a gazdája magára hagyta. Josh persze eltitkolja a család elől, hogy van egy potyalakójuk. Aztán persze lebukik, és meg kell harcolnia új barátjáért. De amikor már éppen a felnőttek is belenyugodnának, hogy ezentúl eggyel többen vannak, feltűnik a kroki régi gazdája, a nagyhangú, mesebeli Valenti úr, egy szomszéd pedig bosszúhadjáratot indít, mert szerinte nem való állat oda, ahol ember él.

Csak csütörtökön, pénteken és szombaton 17.30-kor, valamint 20.00-kor Démoni fény (szinkr amerikai horror, thriller) Ha az ördög rád talál, nem ereszt el. Eddig sosem látott méreteket öltött a démoni megszállottak száma, ezért a katolikus egyház úgy dönt, újra megnyitja ördögűző iskoláit. Ezen a spirituális csatatéren egy elszánt szerzetesnő, Ann nővér (Jacqueline Byers) tűnik fel, akinek már kislánykora óta megmagyarázhatatlan démoni eseményekkel kellett szembenéznie. Bár az apácáknak tilos ördögűzést végezniük, egy professzor (Colin Salmon) felismeri Ann nővér különleges képességeit, így beleegyezik, hogy kiképezze őt a természetfeletti rítusra. Ann egy fiatal lány lelkéért vívott harcban találja magát, és hamarosan rájön, hogy az ördög végig őt üldözte, és most már nem ereszti őt.

18.00, 20.30-kor Black Adam (szinkr. amerikai sci-fi, akciófilm) 5000 évvel azután, hogy az egyiptomi istenek összes hatalmát ráruházták, és rögtön örök fogságba vetették, egy különleges lény kiszabadul a sírja börtönéből. Black Adam (Dwayne Johnson) visszatér a világba. És nagyon dühös. De ez a világ már egészen más, mint amit megismert. Más szabályok szerint élünk, más gépeket használunk, másban hiszünk. Ő azonban továbbra is csak egyet akar: igazságot szolgáltatni – és továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy az igazság az, amit ő annak hisz. Nagyon sajátos véleménye van róla, hogy mi igazságos és mi nem az: de szinte legyőzhetetlen erővel áll ki mellette.

a Fekete Párduc 2. című amerikai akciófilm

Forrás: youtube.com

Csak 9-én 19.45-kor Fekete Párduc 2. (szinkr. amerikai akciófilm) VILÁGPREMIER ELŐTT! A Marvel Studios új filmjében, a Fekete Párduc 2.-ben Ramonda királynő, Shuri, M’Baku, Okoye és a Dora Milaje azért küzdenek, hogy megvédjék országukat a világhatalmak beavatkozásától T’Challa király halálát követően. A vakandaiak számára új fejezet nyílik a történelemben, hőseik pedig Nakia és Everett Ross segítségével új ösvényt jelölnek ki a királyság számára, amiben szerepet játszik Namor is, a titkos vízalatti nép vezetője.

16.00-kor Tad, az elveszett felfedező és a Smaragdtábla (szinkr. spanyol animációs) Tad leghőbb vágya, hogy a régészkollégái elfogadják, de mindig sikerül összekutyulnia a dolgokat. Ezúttal tönkretesz egy ritka szarkofágot, és felszabadít egy varázslatot, ami veszélybe sodorja a barátai életét. Múmia, Jeff és Bezoni megmentése egy olyan akciódús kalandot indít be, melynek során Tad és Sara Mexikóból Chicagóba, majd Párizsból Egyiptomba utazik, hogy megszüntesse a múmia átkát.

Csak vasárnap, hétfőn, kedden és szerdán 17.30-kor Mosolyogj (szinkr. amerikai horror) Miután tanúja lesz az egyik páciensével kapcsolatos bizarr, traumatikus incidensnek, Dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) olyan rémisztő jelenségeket tapasztal, melyeket nem tud megmagyarázni. Ahogy az életén kezd elhatalmasodni a rettegés, a túléléshez Rose-nak szembe kell néznie felkavaró múltjával, hogy ki tudjon szabadulni ebből a borzalmas, új valóságból.

16.15-kor Mrs. Harris Párizsba megy (szinkr. angol filmdráma) Egy özvegy londoni takarítónő az 50-es években beleszeret egy alkalmi Dior ruhába, és úgy dönt, hogy neki is kell szereznie egy ilyet. Gürcöl, éhezik és szerencsejátékra adja a fejét, hogy előteremtse a szükséges pénzt az álmára, majd miután ez sikerül, nekivág egy életre szóló párizsi kalandnak, amely nem csak az öltözködését változtatja meg, de átírja a Dior divatház jövőjét is.

Csak 3-án, 8-án és 9-én 15.30-kor, 9-ét kivéve 19.45-kor, valamint 17.45-kor Beugró a paradicsomba (szinkr. amerikai vígjáték) Az Oscar-díjas George Clooney és Julia Roberts újra együtt a vásznon az elvált pár szerepében, akik azon kapják magukat, hogy szövetkezniük kell, ha közösen meg akarják akadályozni, hogy a fülig szerelmes lányuk elkövesse ugyanazt a hibát, amit ők is annak idején.

20.15-kor Amszterdam (szinkr. amerikai történelmi dráma) A Napos oldal és az Amerikai botrány Oscar-díjra jelölt rendezője, David O. Russell új filmje egy eredeti, romantikus bűnügyi történet három jó barátról, akik egyszeriben az amerikai történelem egyik legdöbbenetesebb, titkos tervének középpontjában találják magukat.

az Amszterdam című amerikai történelmi dráma

Forrás: cnn.com

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)