Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A listavezetőt is legurította a gyulai tekecsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • SPORT • 2022. október 31. 13:44
A listavezetőt is legurította a gyulai tekecsapat
Gyulai SE Dig-Build–Nyíregyházi TK 5-3 (3115-3082)

Fotó: Gyulai SE Dig-Build

Az NB I.-es tekebajnokság hetedik fordulójában a Gyulai SE Dig-Build ifjúsági és felnőttcsapata a Nyíregyházi TK együttesével mérkőzött meg október 29-én.

A gyulai felnőttcsapat szoros idegenbeli vereség után fogadta addig kiválóan teljesítő riválisát. A nyíregyházi együttes veretlenül állt a bajnokság élén, míg a hazai alakulat a tabella ötödik helyről szeretett volna feljebb lépni.

A vendégcsapat esélyeshez méltóan kezdte a találkozót, az első két párharcot meg is nyerte. A folytatásban azonban a hazai gárda is behúzott kettőt, majd a két rivális egy-egy győzelmet szerzett. A döntetlenre végződő mérkőzést a több ütött fának járó pontoknak köszönhetően a fürdővárosi együttes nyerte.

A Gyulai SE Dig-Build felnőttcsapata maradt a tabella ötödik helyén, ám kétpontnyira megközelítette a negyedik helyen álló riválisát. A fürdővárosi tekeegyüttes a következő fordulóban a második helyen álló Szanki OBSE otthonában gurít majd.

A gyulai ifjúsági együttes a bajnokság ötödik pozíciójából várta ezüstérmes helyen álló riválisát. A két gárda komoly csatát vívott egymással, a döntetlenre végződött derbit a pluszpontoknak köszönhetően a vendégcsapat nyerte.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)