Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ismét Elek Tibort nevezték ki a Gyulai Várszínház élére

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2022. október 27. 11:00
Ismét Elek Tibort nevezték ki a Gyulai Várszínház élére
Újabb öt évig vezetheti az intézményt

A gyulai képviselő-testület október 27-ig ülésén ismét Elek Tibort nevezte ki a Gyulai Várszínház élére – tájékoztatta lapunkat közleményben az intézmény.

elek tibor

Fotó: MTI/Rosta Tibor

Kiemelték: az önkormányzat által meghirdetett és a Kulturális és Innovációs Minisztérium honlapján is közzétett pályázati felhívásra csak Elek Tibor adta be a pályázatát, az értékeléssel megbízott szakmai bizottság hét igennel, egyhangúlag a támogatásáról biztosította a pályázatot. Az indoklásban elismerték az elmúlt öt év szakmai munkájának eredményet.

Mint írták, a gyulai grémium is egyhangúlag fogadta el az előterjesztést, amelynek értelmében 2027. november 2-ig Elek Tibor vezetheti a Gyulai Várszínházat.

Az ülésen Görgényi Ernő polgármester elmondta: Elek Tibor vezetése alatt újabb fénykorát éli a Gyulai Várszínház. Az igazgató kiválóan szintetizálja a színház legnemesebb művészeti hagyományait, amelyeket egyúttal korszerű módon megújít. A Gyulai Várszínház összművészeti fesztiválként több műfajt átölelve gazdag kínálatot biztosít a közönségnek, a művészeti minőséget mindig szem előtt tartva.

Elek Tibor megköszönte a további bizalmat, majd elmondta, azért fog dolgozni, hogy a jövőre 60 éves Gyulai Várszínház továbbra is egy minden ízében közönségbarát, a legkülönbözőbb érdeklődésű és ízlésű közönségrétegeknek igényes ajánlatokat tevő, emlékezetes saját bemutatóival, színházi, zenei és egyéb fesztiváljainak, vendégelőadásainak és kamaraszínházi programsorozatának minőségével, szakmai színvonalával széleskörű elismerést kivívó intézmény maradjon az elkövetkező években is.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)