Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt kilenc embert tartóztattak le

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • GYH • HÍREK • 2022. október 19. 08:22
Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt kilenc embert tartóztattak le
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Fotó: police.hu

Kilenc embert fogtak el a Békés megyei rendőrök kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt október 12-én öt városban – közölte a police.hu.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei és nyomozói, valamint a Körös közterületi támogató alosztály munkatársai Tiszaföldváron, Törökszentmiklóson, Cibakházán, Eleken és Csorváson állítottak elő a gyanú szerint tiltott bódító hatású szereket árusító nőket és férfiakat. 

Cibakházán anya és lánya, valamint egy férfi, Törökszentmiklóson egy férfi az élettársával, Csorváson apa és fia, Eleken és Tiszaföldváron pedig egy-egy férfi adott el másoknak pénzért kábítószert. A cibakházi nők közül a fiatalabb a nyomozás eddigi adatai szerint a tiszaföldvári férfitől szerezte be az anyagot.

Fotó: police.hu

A rendőrök a gyanúsítottaknál tartott kutatásokon kábítószer gyanúját keltő anyagokat, 150 tablettát, fehér port, kristályos anyagokat, növényi törmeléket, valamint közel 3 millió forintot foglaltak le.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság a kilenc gyanúsítottat őrizetbe vette, és kezdeményezte a letartóztatásukat, amelyet a Békéscsabai Járási Ügyészség indítványára a bíróság elrendelt.

Fotó: police.hu

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)