Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nagyarányú győzelemmel folytatta a bajnokságot a gyulai kézilabdacsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. október 10. 16:00
Nagyarányú győzelemmel folytatta a bajnokságot a gyulai kézilabdacsapat
CZ-Gyulasport NKft.–OXXO ENERGY Orosházi NKC U22. 37-21 (16-6)

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Az NB II.-es kézilabda-bajnokság soros fordulójában a CZ-Gyulasport NKft. csapata az OXXO Energy Orosházi NKSE U22 együttesét fogadta október 8-án a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban.

CZ-Gyulasport NKft.: Mike M., Farkasinszki D. (1), Hős K. (5/2), Lukács N. (5), Szabó K. (3), Szögi T. (3/1), Kovács K. (3). Csere: Antal X., Ladics V. (4), Milyó A. (5), Nagy P. (5), Volent L. (2), Németh Cs. (1/1), Kertes S. és Ilyés L. Vezetőedző: Zöldi-Tóth Katalin.

A gyulai együttes az előző fordulóban magabiztosan győzte le békéscsabai riválisát, így a tabella negyedik helyéről várhatta a folytatást. A soros rivális nyeretlenként érkezett a fürdővárosba. A derbi remek lehetőséget nyújtott a hazaiak számára, hogy kijavítsák hibáikat.

Zöldi-Tóth Katalin előzetesen elmondta, nem számít könnyű mérkőzésre, de a hazai csapatnak most csak saját játékával kell foglalkoznia.

A derbit a vendégcsapat kezdte góllal, ám ez volt az utolsó alkalom, amikor vezette a párharcot. A gyulai csapat magabiztosan vette át a játék irányítását, villámgyors támadásaival hamar ellépett riválisától. Az orosháziak próbálták felvenni a kesztyűt a hazai gárdával, ám a hatékony gyulai védekezés mellett a hazai kapu körbelövése sem segített utolérni az ellenfelet. A lendületbeli előnyben lévő fürdővárosi gárda ellentmondást nem tűrve növelte egyre nagyobbra a két rivális közti különbséget.

A második félidőben sem változott a játék képe, a vendégcsapat próbálta befogni a gyulai együttest, amely továbbra is magabiztosan kézilabdázott: gyors támadásvezetéssel és kemény védekezéssel begyűjtötte újabb sikerét.

A CZ-Gyulasport NKft. csapata a tabella második helyéről várhatja a Csorvási SK elleni mérkőzést.

– Nagyon jók nekünk ezek a mérkőzések, mert akik eddig hullámvölgyben voltak, ki tudnak jönni belőle jó játékkal. Viszont azt érzékelem, hogy lassú volt a játékunk, ezen tudunk javítani. Gratulálok a lányoknak a győzelemhez – értékelt Zöldi-Tóth Katalin.

A mérkőzés alakulása: 10. perc: 6-2, 20. perc: 10-3, 30. perc: 16-6, 36. perc: 20-7, 40. perc: 24-12, 50. perc: 30-18, 55. perc: 34-20 és 60. perc: 37-21.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)