Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Parázs döntetlennel lépett feljebb a tabellán a gyulai focicsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. október 10. 13:00
Parázs döntetlennel lépett feljebb a tabellán a gyulai focicsapat
Sarkadi Kinizsi LE–Clean-Way Gyulai Termál FC 0-0 (0-0)

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A Megye I.-es labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójában a Clean-Way Gyulai Termál FC csapata a Sarkadi Kinizsi LE együtteséhez utazott október 8-án. A Sajben Gábor által irányított gárda újabb győzelemmel szerette volna folytatni bajnoki szereplését, ám végül döntetlennel végződött a mérkőzés.

A gyulai együttes az előző fordulóban kiütötte medgyesbodzási riválisát, így a tabella második helyéről várhatta a fordulót. A sarkadi gárda a pontvadászat alsó harmadából várta riválisát. A vendégcsapat számára fontos volt a három pont begyűjtése, hiszen egy győzelemmel megelőzhette volna végegyházi riválisát a tabellán.

Sajben Gábor előzetesen elmondta, nem számít könnyű mérkőzésre, mert annak ellenére, hogy a sarkadi együttes az elmúlt időszakban két számjegyű vereségeket is szenvedett, és volt, hogy ki sem állt, és nem is akart meccset pótolni, a gyulaiak ellen véleménye szerint nagy odaadással játszanak majd.

A gyulai vezetőedzőnek igaza lett, kilenc sárgalapot hozó, parázs mérkőzés alakult ki a sarkadi pályán, amelynek talaja komoly kihívás elé állította a vendégeket. A gyulaiak komoly presszió alá helyezték riválisukat. Mindent megtettek a győzelemért, szinte a kapujához szögezték az ellenfelet, ám a tetemes számú szöglet és szabadrúgás sem hozott pontokat.

– Nem vettük fél vállról a mérkőzést, az akarat hiánya miatt nem marasztalhatom el a csapatot. Nehezen alkalmazkodtunk a pálya talajához, és ez ellenfelünk stílusához, a hazai gárda a rengeteg időhúzással, szabálytalansággal teljes mértékben széttördelte a játékot. Sok mindent lehetne mondani, ami nem úgy alakult, ahogy szerettük volna, de egy komolyabb célokért küzdő csapatnak egy ilyen meccset is meg kell nyerni, akár 1-0-ra is. Főleg úgy, hogy közel ötven szögletünk és közeli szabadrúgásunk volt. A cseréink sem tudtak segíteni a csapaton. Mindettől függetlenül ez ugyanaz a csapat, amely az elmúlt négy mérkőzést három, négy és hat rúgott góllal nyerte, de sajnos ezen a hétvégén szégyellnünk kell magunkat az eredmény miatt – értékelt Sajben Gábor.

A Clean-Way Gyulai Termál FC a döntetlennel – a végegyházi rivális pontvesztése miatt – egy helyet javítani tudott a tabellán, így a második helyről várhatja a Nagyszénás SE elleni idegenbeli fordulót.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)