Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kiállításra és jótékonysági családi napra is várják a gyulaiakat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2022. október 05. 15:55
Kiállításra és jótékonysági családi napra is várják a gyulaiakat
Programajánló

MŰVELŐDÉSI KÖZPONT

Október 7-én, pénteken 17 órakor Színek és arcok címmel nyílik kiállítása Barta Anikónak. A tárlat november 8-ig tekinthető meg. Október 11-én, kedden 19 órától az Imádok férjhez menni című darabot mutatja be a Pesti Művész Színház. Jegyek 5000 forintért kaphatók. 

ŐSZI KÖNYVTÁRI HÉT

Október 3–8. között tartják az Őszi Könyvtári Hetet a Mogyoróssy János Városi Könyvtárban. Október 8-án, szombaton 10 órától kézműves-foglalkozásra várják a gyerekeket. A Bálint Ágnes-emlékkiállítás október 27-ig tekinthető meg a könyvtárban.  

ŐSZI SZÜRETI FORGATAG

Október 8-án, szombaton 14 órától őszi szüreti forgatagot rendez a gyulai német nemzetiségi önkormányzat a Gyulai Pálinka Manufaktúra telephelyén. A rendezvényen német nemzetiségi tudástár, zene, szüretelés, szőlőpréselés, népi játékok, valamint vacsora várja az érdeklődőket. Jegyek elővételben 2500 forintért kaphatók a Németvárosi Óvodában. A helyszínre kisvonat indul a németvárosi templomtól 14 órakor.

CSALÁDI NAP

Október 8-án, szombaton 9.30-tól jótékonysági családi napot és főzőversenyt rendez a Hajrá Gyula Civil Baráti Társaság a várkertben.

SALAKMOTOROS EMLÉKNAP

Október 8-án, szombaton 12 órától salakmotoros emléknapot rendeznek az Id. Christián László Városi Sporttelep salakpályáján. A rendezvényre a belépés ingyenes.

ALMÁSY-KASTÉLY

Az Úton Erzsébet királynéval című időszaki kiállítást 2023. május 28-ig nézhetik meg az érdeklődők.

KOHÁN KÉPTÁR

A Szilágyi András művészeti író magángyűjteményéből összeállított, A láthatatlan látható című tárlat október 23-ig tekinthető meg.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)