Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Fordulatos mérkőzésen gyűjtöttek fontos pontot az NB II.-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. október 05. 10:00
Fordulatos mérkőzésen gyűjtöttek fontos pontot az NB II.-es Amazonok
DVSC-DEAC–Gyulai Amazonok 2-2 (1-1)

Fotó: Gyulai Amazonok

Az NB II.-es labdarúgó-bajnokság soros fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a DVSC-DEAC együtteséhez utazott október 1-jén. 

Gyulai Amazonok: Szűcs Beatrix, Szappanos Katalin, Petrik Szilvia (Nagy Katalin), Lovas Laura, Sovány Dorina, Pribék Andrea, Hack Fanni, Mészáros Viktória (Bartha Boglárka), Mezei Virág, Molnár Kitti (Nagy Enikő) és Komlósi Anna. Vezetőedző: Molnár Zoltánné.

A gyulai együttes egy vereséggel és egy döntetlennel a tarsolyában érkezett a Hajdú-Bihar megyei arénába. A hazai gárda is hullámzó formában futballozik, így mindkét együttesnek fontos volt a három pont megszerzése.

Kiegyenlített mérkőzésnek indult a találkozó. A 25. perben Sovány Dorina rúgott szép gólt bő 18 méterről, de a válaszra nem kellett sokat várni a szurkolóknak: egy szabadrúgás utáni kipattanóra reagáltak gyorsabban a debreceni támadók. 1-1.

A második félidőben nagyobb nyomás alá helyezte vendégét a hazai gárda, így a találkozó 71. percében megfordította az állást. A gyulai együttes nem sokat várt a válasszal, hiszen két perccel később Pribék Andrea kényszerítőzött remekül Nagy Katalinnal, majd okosan tekerte a kapura a labdát. 2-2.

A 2-2-es döntetlen után nagy erőket mozgósított a hazai alakulat a győzelem megszerzése érdekében, de a végeredmény már nem változott.

A Gyulai Amazonok csapata a következő fordulóban hazai pályán fogadja az Eger SE együttesét.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)