Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Magabiztos győzelemmel folytatták a bajnokságot az U16-os Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. október 04. 16:00
Magabiztos győzelemmel folytatták a bajnokságot az U16-os Amazonok
FC Hatvan-Gyulai Amazonok 0-6 (0-4)

Az U16-os labdarúgó-bajnokságban szereplő Gyulai Amazonok együttese az FC Hatvan gárdájához utazott szeptember 30-án. A fürdővárosi együttes Heves megyei riválisának legyőzésével szeretett volna lendületet venni a bajnokság további küzdelmeihez.

Gyulai Amazonok: Freiberger Stella, Kelemen Klarissza (Papp Fanni), Puskás Adél (Szelei Csenge), Danics Boglárka, Laczó Patrícia, Kurta Alma, Nagy Katalin, Baracsi Boglárka, Pribék Andrea, Mészáros Viktória (Krisán Lujza) és Czirók Gréta. Edző. Molnár Ágnes.

A gyulai együttes két vereséggel kezdte a bajnokságot, majd 3-3-as döntetlennel ért a soros bajnokihoz. Molnár Ágnes korosztályos csapata a hatvani gárda ellen készült az első győzelmére.

A vendégcsapat repülőrajttal kezdte a találkozót, Pribék Andrea már a hatodik percben betalált a hatvani kapuba. A folytatásban is a gyulai együttes maradt lendületben, Nagy Katalin és Pribék Andrea négygólos előnybe juttatta csapatát.

A vendégek a második játékrészben kissé visszavettek a tempóból, de Nagy Katalin és Pribék Andrea így is tovább növelte csapatuk előnyét.

Gólok: Pribék Andrea 3, Nagy Katalin 2 és Baracsi Boglárka.

– Jól kezdtük a mérkőzést, pozitívum, hogy az elmúlt hetek mélypontja után jobb arcát mutatta a csapat. Kellett a siker, viszont most hosszabb pihenő jön, így igyekszünk utolérni magunkat mentálisan és fizikálisan is – értékelt Molnár Ágnes.

A Gyulai Amazonok U16-os együttese a tabella középmezőnyéből várja a három hét múlva érkező Újpest FC gárdáját.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)