Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ingyenes a belépés a Csabai Kolbászfesztivál nyitónapjára

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2022. szeptember 30. 16:01
Ingyenes a belépés a Csabai Kolbászfesztivál nyitónapjára
A Balkán Fanatik, a TNT és Metzker Viktória is fellép október 20-án

Ingyenes belépéssel, egész napos szórakozással várják az érdeklődőket október 20-án a Csabai Kolbászfesztivál nyitónapján. A Mokry-nagysátorban délelőtt 10-től már gyúrják a kolbászt az óvodások és az általános iskolások, a szervezők az első 100 asztalt ingyenesen biztosítják az induló csapatoknak.

– A gyermekekre bizonyára kíváncsiak a szüleik, nagyszüleik is. Többen tőlük szerzik be a kolbászkészítéshez szükséges eszközöket, fűszereket – ecsetelte Hégelyné Győrfi Ilona, a fesztivál programigazgatója.

– Természetesen tanári, kolbászklubos és szülői felügyelettel töltik a kolbászt a gyermekek, akik Tóbiás és Balambér közlekedési kalandjait is élvezhetik. A sátorban reggeltől estig DJ MolnAre szolgáltatja a zenét és a jó hangulatot, és lesz Energy Dance Cool Táncszínház. Délután háromkor hirdetik ki az ifjúsági gyúróverseny eredményét, majd a Mahovics-OK Társulat néptáncbemutatóját élvezheti a közönség. Ezt követi a hivatalos megnyitó, melynek keretében átadják a nemzetközi szárazkolbászverseny díjait, majd koncertek jönnek, érkeznek ismert DJ-ék, tovább fokozva a fergeteges késő esti, éjszakai hangulatot.  

A rendezvény nyitónapján, csütörtökön a szabadtéri színpadnál is fesztiváli lesz a hangulat. A Békéscsabai Mazsorett Táncegyüttes és a Fitdance Center SE műsora mellett lesz többek kutyásbemutató, a Csabai Kolbászklub sátránál pedig megtartják az első hagyományos disznótort, a feldolgozott sertésből készített finomságokat megkóstolhatják a látogatók.

További információk és online elővételes jegyvásárlás: www.csabaikolbaszfesztival.hu

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)