Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulai teniszérmek Bajáról

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. szeptember 29. 16:00
Gyulai teniszérmek Bajáról
Mindhárom fürdővárosi induló dobogós helyen fejezte be a versenyt

A Gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub három versenyzővel képviseltette magát a bajai nyílt teniszversenyen. Csernus Tímea Csenge, Kovács Hédi és Mátyás Hunor is éremmel zárta a rangos viadalt.

A klub beszámolójából kiderül, a 12 éves korosztály számára kiemelt verseny volt kiírva, amelyre két fiatal gyulai teniszező, Csernus Tímea Csenge és Mátyás Hunor nevezett.

Timi egyéniben sikeresen vette az első kört, míg a 16 között kikapott bajai ellenfelétől. Párosban azonban kimagasló teljesítményt nyújtott párjával, hiszen egészen a döntőig meneteltek, ahol végül a második helyet szerezték meg.

A fiúk között Hunor remekelt, hiszen egyéni versenyszámban egészen az elődöntőig menetelt, ahol a későbbi győztestől kapott ki, így a harmadik helyet szerezte meg. Párosban szintén az elődöntőbe jutott partnerével, és a dobogó harmadik fokára állhatott fel ismét.

Kovács Hédi már a 16 évesek között mérettette meg magát a bajai versenyen, ahol két győzelemmel és egy vereséggel az előkelő a második helyen végzett.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)