Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Harmadik győzelmét aratta a gyulai tekecsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. szeptember 26. 12:30
Harmadik győzelmét aratta a gyulai tekecsapat
Dynamo Sport Club–Gyulai SE Dig-Build 3-5 (3238-3258)

Fotó: Gyulai SE Dig-Build

Az NB I.-es tekebajnokság negyedik fordulójában a Gyulai SE Dig-Build ifjúsági és felnőttcsapata a Dynamo Sport Club együtteséhez utazott. 

A gyulai együttes felnőttcsapata egy vereséggel és két győzelemmel a tarsolyában érkezett a fővárosi tekepályára, a fővárosi gárda pedig három győzelem után várta bajnoki riválisát.

A gyulaiak kiválóan kezdték a találkozót, Schriffert Roland és Házi Márk is megnyerte saját párharcát. A folytatásban a Dynamo visszakapaszkodott a mérkőzésbe, ám Baksa Imre ismét győztes pozícióba gurította csapatát. Az egyéni párharcok után 3-3-as döntetlenre állt a találkozó, ám a több ütött fáért kapott plusz 2 pont révén 5-3-as gyulai győzelem született.

A Gyulai SE Dig-Build csapata felzárkózott az élmezőnyhöz, a következő fordulóban a BKV Előre SC csapatát várja Szegváron.

A fürdővárosi egyesület ifjúsági csapata három győztesen megvívott találkozó után érkezett a találkozóra. A Schriffert Dániel és Zsótér Márton alkotta gyulai együttes az egyéni párharcok után 1-1-es döntetlenre végzett, csapatpontokkal azonban 3-1-es vereséggel zárta a mérkőzést.

Fotó: Gyulai SE Dig-Build

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)