Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Élen maradt a Gamma Autószerviz, hengerelt a Bársony Kft.

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. szeptember 11. 11:39
Élen maradt a Gamma Autószerviz, hengerelt a Bársony Kft.
A Hargitai József nagypályás labdarúgó-bajnokság 3. fordulójának eredményei

A Hargitai József nagypályás labdarúgó-bajnokság 75. idényének 3. fordulóját játszották le a csapatok szeptember 8–9. között. A fürdővárosi fociliga új idényének folytatásában alaposan kinyitották a gólcsapokat a csapatok.

A soros fordulóban a Gamma Autószerviz hatgólos sikerrel maradt az élen, a Gyula Ablak gólpárbajban szerezte meg a győzelmet, a Bársony Kft. nyolcat gurított riválisának, az Adrenalin FC és a Futizo Kft. pedig megosztoztak a pontokon.

A második etap után továbbra is a Gamma Autószerviz áll az élen, a második helyről a Bársony Kft. csapata folytathatja, a bronzérmes pozícióból pedig az Adrenalin FC várja a következő fordulót.

  • Eredmények: Adrenalin FC–Futizo Kft. 2-2, Gamma Autószerviz– Attila FC 6-0, Gyula Ablak– Kövizig-Fuszek 4-3 és Bársony Kft.–Közüzem 8-0.
  • A tabella állása: 1. Gamma Autószerviz 9 pont, 2. Bársony Kft. 7 pont, 3. Adrenalin FC 7 pont, 4. Futizo Kft. 5 pont, 5. Gyula Ablak 3 pont, 6. Közüzem 3 pont, 7. Kövizig-Fuszek 0 pont és 8. Attila FC 0 pont.

A Hargitai József nagypályás labdarúgó-bajnokság 4. fordulóját szeptember 15-16. között játsszák le a csapatok. Párosítás: Futizó Kft.–Közüzem, Kövizig-Fuszek–Bársony Kft., Attila FC–Gyula Ablak és Adrenalin FC–Gamma Autószerviz.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)