Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Tizenhárom aranyérmet gyűjtöttek be a gyulai szenior atléták

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • GYH • SPORT • 2022. szeptember 05. 10:14
Tizenhárom aranyérmet gyűjtöttek be a gyulai szenior atléták
Összesítésben a második helyen végzett a Gyulasport NKft. az országos szenior atlétikai bajnokságon

Tizenhárom aranyérmet szereztek a Gyulasport NKft. versenyzői Magyarország Szenior Atlétikai Bajnokságán, amelyet augusztus 28-án rendeztek meg a budapesti Ikarusz-pályán.

A Gyulasport NKft. a 63 egyesület részvételével zajló tornán a második helyen végzett, csak a 15 aranyérmet begyűjtő debreceni csapat előzte meg.

Az elhúzódó versenyen a nagy hőség ellenére több korosztályos országos csúcs is született, köztük a gyulai Volosinovszki Zoltánné távolugró és hármasugró eredménye (390 cm, 8,66 m).

Gyulai eredmények: Volosinovszki Zoltánné: távolugrás, hármasugrás, 100 m síkfutás, magasugrás 1. hely. Fülöp Mihályné: 100 m síkfutás, magasugrás 1. hely, súlylökés 2. hely, diszkoszvetés 3. hely. Szabó Ilona: távolugrás 1. hely, magasugrás 2. hely, diszkoszvetés 3. hely. Böszörményi Judit: 400 m síkfutás 1. hely, 800 m és 5000 m síkfutás 2. hely. Salka József: 100 m, 200 m, 400 m síkfutás 1. hely. Mány István: távolugrás, hármasugrás 1. hely. 

A gyulai sportolók már már a Szigeti István Szenior Atlétikai Emlékversenyre készülnek, melyet szeptember 10-én 11 órától rendez meg a gyulai önkormányzat és a Gyulasport NKft. az Id. Christián László városi sporttelepen. 

Az eseményen kapható lesz Kovács István szenior atléta A mozgás öröme a testedzés tüze című könyve.   

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)