Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Új termék a Ferbonexnél

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2022. augusztus 31. 17:04
Új termék a Ferbonexnél
Csökkentse energiaköltségeit!

Fotó: Gyulai Hírlap 

A gyulai Ferbonex üzletház is kínál alternatív megoldásokat a várható magas energiaköltségek csökkentésére.

Csumpilla Mihály kereskedelmi igazgató két olyan terméket ajánlott a vásárlók figyelmébe a bolt kínálatából, amely jóval korszerűbb és költséghatékonyabb, mint régi társai, így jelentősen csökkenthető általa a rezsiköltség a háztartásokban.

Az Electrolux EWH Formax DL elektromos vízmelegítő a stílusos minimalista dizájn és a csúcstechnológia ötvözete. A Multy memória funkció lehetővé teszi akár három egyedi fűtési hőmérséklet programozását, így segít az optimális üzemmód kiválasztásában. 
Az X-HEAT technológia megnöveli a készülék élettartamát, mivel a két egymástól független „száraz” fűtőelem nem érintkezik közvetlenül a vízzel. 
A Protect tank többszintű védelmi rendszere garantálja a biztonságot a használat során, és véd a korrózió ellen. A termék A energiaosztályos, és 100, 50, valamint 30 literes kapacitással is kapható. Az elektromos vízmelegítő vízszintesen és függőlegesen is elhelyezhető.

A norvég NOBO Európa egyik legnagyobb elektromos fűtőberendezéseket gyártó vállalata. A gyár által kínált fűtőpanelek kedvező ára alacsony beruházási költséget tesz lehetővé, akár egy helyiség fűtéséről, akár egy többszintes többlakásos ház fűtéséről legyen szó. Ezzel a kedvező beruházási költséggel és az energiatakarékos üzemeltetéssel nemcsak más elektromos fűtésrendszereket előz meg gazdaságosság tekintetében, hanem – a fatüzeléses rendszereken kívül – versenyre kel bármely energiahordozóval.

A fűtőpanelben nincsen semmiféle közeg (olaj, víz stb.) vagy fölösleges motor (pl. ventilátor), ami a hatékonyságot rontaná, és fölösleges energiafelvételt jelentene. Egy speciális kerámia fűtőbetét biztosítja a
legalacsonyabb energiafelhasználást, melyet elektromos termosztát vezérel. A panelben lévő termosztát pontos hőmérsékletbeállítást tesz lehetővé – ismertette Csumpilla Mihály.

A termékre 5+5 év garanciát kínálnak – tette hozzá.

Az üzlet hétfőtől péntekig 7.30-tól 17 óráig, szombaton 8-tól 12 óráig tart nyitva.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)