Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Augusztus 20-án is pattogott a labda a grundon

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. augusztus 24. 15:00
Augusztus 20-án is pattogott a labda a grundon
Nemzetközi tornát szervezett az Észak-Törökzugi Sport Barátok Club

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Kispályás labdarúgó-tornát szervezett az az Észak-Törökzugi Sport Barátok Club augusztus 20-án. A négy csapatos kupát a zerindi együttes szereplése tette nemzetközivé.

Az ünnepi tornán a Hege Team, a Grund Team, az Old Boys Grund és a Zerind csapati álltak rajthoz. A törökzugi kupa kezdőrúgását Veres Laura, gyulai úszó olimpikon végezte el. A kispályás szabályokkal vívott focicsaták legvégén a Hege Team vehette át a kupát, a második helyre a Zerind gárdája állhatott fel, a bronzérmet a Grund Team vehette át.

A szervezők a csapatok díjazása mellett az egyéni legjobbakat is díjazták, a gólkirályi címet Kajári János és Durkó Máté érdemelte ki, a legjobb kapusnak Nyári Imrét választották, a legjobb játékosnak járó elismerést Szabó Dávid vehette át, de díjat kapott a legidősebb játékosként Balla István is.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

– A nagyszerűen megszervezett, időnként kemény, küzdelmes, de színvonalas nemzetközi torna elérte célját. Sportszerető szponzorainknak köszönhetően az egyéni legjobbakat díjazni tudtuk. Mindenkinek megköszönöm a részvételt, a szurkolást és a segítséget – értékelt Bíró István főszervező.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)