Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kedden már előbújik a nap, de még előfordulhat zápor, zivatar

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MTI • HÍREK • 2022. augusztus 22. 18:00
Kedden már előbújik a nap, de még előfordulhat zápor, zivatar
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti

Hétfőn nagyrészt erősen felhős vagy borult lesz az ég, kisebb szakadozások keleten, északkeleten lehetnek. A Dunától nyugatra leginkább eső, zápor, keletre már záporok, zivatarok alakulhatnak ki.

A kora esti óráktól délkelet felől az Alföldön átmenetileg csökken a felhőzet, másutt erősen felhős vagy borult marad az ég. Eső, zápor elsősorban északon és nyugaton fordulhat elő, majd hajnalra csökken a csapadékhajlam.

Kedden az ország keleti felén több-kevesebb szűrt napsütés várható, a Dunántúlon közepesen vagy erősen felhős lesz az ég, ott csak rövid időre süthet ki a nap. Az ország jó részén száraz idő várható, a Dunántúlon is megszűnik a csapadék, de délután az északkeleti, keleti megyékben van esély záporra, zivatarra. A Dunántúlon illetve zivatarok környezetében lehetnek erős vagy viharos lökések, másutt mérsékelt marad a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 19 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden a Dunántúlon 20 és 26, a Dunától keletre 27 és 31 fok között valószínű.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)