Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Döntetlennel rajtolt a gyulai focicsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. augusztus 15. 13:00
Döntetlennel rajtolt a gyulai focicsapat
Clean-Way Gyulai Termál FC–Nagyszénás SE 1-1 (0-1)

A Megye I.-es labdarúgó-bajnokság 2022/2023-as szezonjának első fordulójában a Clean-Way Gyulai Termál FC csapata a Nagyszénás SE együttesét fogadta augusztus 15-én. A tavalyi ezüstérmes fürdővárosi gárda a Nagyszénás SE ellen kezdte meg a három körből, 27 mérkőzésből álló szezont.

Nagy gergely a két csapat tavalyi találkozóján is kiválóan teljesített

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Clean-Way Gyulai Termál FC: Jakab, Radics, Nyéki, Kukla., Repisky (Zsilák), Nagy G., Kovács, Lőrinczi (Rácz), Farkas, Bondár (Kiss), Nagy S. Csere: Csonka, Vágási, Magyar és Piss. Vezetőedző: Sajben Gábor.

Sajben Gábor a mérkőzés előtt elmondta, az alaposan átforgatott gyulai együttes a nyitómérkőzésen is győzelemre törekszik. A tíz új emberrel felálló hazai gárda a nyitókörben az igencsak átrendezett nagyszénási ellenfelét fogadta.

A hazai gárda azonnal átvette a játék irányítását, a remek felfogásban rajtoló gárda már az leső percekben eldönthette volna a találkozó sorsát. A kihagyott helyzetek miatt kissé elbizonytalanodott a hazai gárda, a vendégcsapat pedig fogást keresett riválisán.

– Remek felfogásban, de mégsem kezdtük jól a mérkőzést. Két-három hatalmas helyzetünk kimaradt, sorra rúgtuk a szögleteket, szabadrúgásokat, de azokból sem sikerült betalálni. Ezután kissé elbizonytalanodtunk, de továbbra is nagy mezőnyfölényben voltunk, ellenfelünk csak nagyon ritkán volt a mi térfelünkön. Ahogy az lenni szokott az nagyszénási csapat a számunkra legrosszabbkor egy kósza, de annál pontosabb indításból vezetést szerzett a félidei sípszó előtt – mondta Sajben Gábor.

A második félidőben ismét lendületből támadt riválisára a gyulai gárda, az 50. percben pedig Nagy Gergely szokásos szabadrúgásgóljával kiegyenlítette a találkozó állását. A folytatásban is akadtak lehetőségei a hazai együttesnek, ám a vendégcsapat is próbára tette a gyulai védelmet. A két csapat párbajában nem esett több gól, így felek 1-1-es döntetlennel nyitották a bajnokságot

– Mélyen a tudása alatt játszott minden játékosom és csapatszinten is elmaradtunk a várakozástól. Ha szeretnénk komolyabb célokat elérni, akkor semmilyen mentség nincsen arra, hogy beragadtunk a rajtnál. Ez egy kiváló csapat, amit tavaly is bebizonyítottunk. Négy nap múlva meg is fogja tudni mutatni, hogy mit is tudunk valójában a nagy nevekből álló végegyházi csapat ellen – értékelt Sajben Gábor.

A Clean-Way Gyulai Termál FC csapata a következő körben a bajnokság nagy esélyeseként kikiáltott Végegyházi SE otthonában lép pályára.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)