Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Két gyulai arany az Amatőr Országos Bajnokságon

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. augusztus 15. 16:00
Két gyulai arany az Amatőr Országos Bajnokságon
Oláh Imre és Alt Ádám is bajnoki címet ünnepelhetett

Balatonboglár adott otthont az MTSZ-Technifibre Amatőr Országos Bajnokság küzdelmeinek augusztus 5-7. között. A teniszezők országos seregszemléjén a gyulai Oláh Imre és Alt Ádám is ütőt ragadott.

oláh imre a dobogó legfelső fokán

Oláh Imre, a Gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub versenyzője kiváló formában érkezett az országos megmérettetésre, előzőleg az VI. Venásch György Emlékverseny és a Csávás István Emlékverseny egyéni első helyét is begyűjtötte.

A gyulai teniszező Balatonbogláron is remekül rajtolt, az egyéni 500-as kategóriában ütőt ragadó versenyző minden mérkőzését megnyerve ért a dobogó legfelső fokára. A gyulai teniszező az egyéni siker után párosban is versenybe szállt, ahol egészen az ezüstéremig jutott.

– Vegyes párosban hihetetlen erős mezőny gyűlt össze, nem is csoda, hogy az egyénit követően már a Balatonban éreztem magam fél lábbal – mondván, hogy ez nem lesz egy sikeres versenyszám a mai napon. Aztán sikerült 3 mérkőzést is megnyerni, s a döntőben találtuk magunkat. Azt hiszem, hogy ez a második hely aznap győzelemmel ért fel számunkra – mondta Oláh Imre.

Alt Ádám az egyéni küzdelmek 250-es kategóriájában állt rajthoz. A fürdővárosi teniszező kiváló versenyzéssel nyerte meg mérkőzésit, így bajnoki címmel zárta a seregszemlét.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)