Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulai pólósok is segítették a nemzetközi ezüstöt nyert békéscsabai együttest

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. augusztus 08. 14:00
Gyulai pólósok is segítették a nemzetközi ezüstöt nyert békéscsabai együttest
Nánási Hunor lett az aradi torna gólkirálya

nánási hunor (2-es számmal) lett a torna gólkirálya

Fotó: csabapolo.hu

Gyulai játékosokkal a keretében indult el a Csabai Csirkefogók gyermek III. korosztályos csapata a hétvégi romániai nemzetközi felkészülési tornán. Az aradi eseményen 2×10 perces találkozókat vívott egymással a négy csapat.

A csabapolo.hu. azt írta, a tornán a Csabai Csirkefogók VK együttesén kívül a rendező román Clubul Sportiv AMEFA Arad, a nagyváradi Crişul Oradea és a kolozsvári Viitorul Cluj Napoca CSS csapata indult el. 

A Csabai Csirkefogók VK az aradi és a kolozsvári gárdákat mind az öt alkalommal legyőzte. A legnagyobb és igencsak változatos csatákat nagyváradiakkal vívták, az első két napon ellenük ötvenszázalékos volt a mérlegük. A két győzelem és két vereség után vasárnap a döntőnek is beillő összecsapáson 9-7 arányban alulmaradtak velük szemben, így ők nyerték a tornát. Az esemény gólkirálya Nánási Hunor lett 53 találattal.

Csabai Csirkefogók VK: Bacsa Dávid (kapus), Bódi Bercel, Czupper Dániel, Gál Benett, Hajdu Áron, Machlik Máté, Nánási Hunor, Restye Zsombor, Suhajda Soma, Szeidler Márton, Szlúka Ádám, Tóth Szabolcs, Tóth Zoltán, Uhrin Barna, Uhrin Zsombor. Edző: Csabai Zoltán, Szilvásy Attila.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)