Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kiállításra, előadásokra és koncertekre várják a gyulaiakat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2022. augusztus 03. 13:00
Kiállításra, előadásokra és koncertekre várják a gyulaiakat
Programajánló

GYULAI VÁRSZÍNHÁZ

Augusztus 6-án, szombaton 18 órától a Vitéz László és az elátkozott malom című, élő szereplős vásári bábjáték látható a várszínpadon a Szegedi Pinceszínház és az Aradi Kamaraszínház előadásában. Belépők 2900, 2400 és 1900 forintért válthatók. Augusztus 6-án, szombaton 20.30-tól Erős Ervin, Klemm Dávid és Lénárd Róbert – George Orwell könyve nyomán készült – darabját, az Állatfarmot mutatják be a tószínpadon a Kolozsvári Állami Magyar Színház előadásában. Belépők 3900, 3400 és 2900 forintért válthatók. Augusztus 7-én, vasárnap 19 órától Molnár Ferenc, Kellér Dezső és Zerkovitz Béla A doktor úr című zenés vígjátékát viszi színre a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata az Erkel Ferenc Művelődési Központban. Belépők 2900 és 1900 forintért válthatók. Augusztus 9-én, kedden 19 órától a Gyulai Várszínház saját bemutatóját, Kiss Csaba A. P. Csehov műve alapján készült, De mi lett a nővel? című férfimeséjét láthatja a közönség a kamarateremben. Belépők 2900 forintért válthatók.

NYÁRI KORZÓ

Augusztus 6-án, szombaton 19 órától Antovszki Tamás és Stan Kitty ad koncertet a Rondella Terasznál. Augusztus 8-án, hétfőn 19 órától Gyulai Vonós címmel ad koncertet Gyalogné Veres Katalin, Bakné Kocsis Beáta és tanítványaik a Világóránál. Augusztus 10-én, szerdán 19 órától a Street Art Performance lép fel a Harruckern téren. Augusztus 11-én, csütörtökön 18 órától Napfarkas – Lélekbalzsam, hangfürdődallam dobbal címmel adnak koncertet a Szent Miklós parkban.

MŰVELŐDÉSI HÁZ

Augusztus 5-én, pénteken 18 órakor nyitják meg az Erkel Ferenc Művelődési Központban az 54. Gyulai Nyári Művésztelep zárókiállítását. A tárlattal egy időben megtekinthető a város és a művésztelep kapcsolatát bemutató fotókiállítás.

ALMÁSY-KASTÉLY

Az Úton Erzsébet királynéval című időszaki kiállítást 2023. május 28-ig nézhetik meg az érdeklődők.

TÁJVÍZHÁZ

Mecséri Cecília és Győri Lajos Ketten egy úton című tárlata augusztus 14-ig tekinthető meg.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)