Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - 5 stílustipp hölgyek számára a nyári vakációra

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2022. július 31. 15:43
5 stílustipp hölgyek számára a nyári vakációra
Nem mindegy, mit veszünk fel a nagy melegben

A nyár beköszöntével jóformán kéz a kézben jár a vakációzás is. Azonban a nagy melegben egyáltalán nem mindegy, mit veszünk fel, hiszen úgy kell stílusos öltözéket találnunk, hogy a tomboló kánikulát is túléljük valahogy. Ez pedig olykor igencsak kemény diónak bizonyulhat. Nézzük meg tehát, mit érdemes viselnünk a legmelegebb hónapokba, hogy valóban stílusosak legyünk.

Strandruhák

A különféle strandruhák rendkívül praktikus viseletet jelentenek a nagy melegben. Ezeket a ruhadarabokat eredetileg a vízparti ejtőzéshez tervezték, emiatt jól védenek a naptól is, amellett, hogy rendkívül szellős, lenge viseletnek számítanak. Azonban nem csak strandoláskor hordhatjuk ezeket, hiszen egyre elterjedtebbé vált a kánikula idején a mindennapi viselésük is. Amennyiben utcai viseletnek szeretnénk strandruhát vásárolni, akkor jobban tesszük, ha kerüljük a túlságosan átlátszó darabokat. Ezek között ugyanis számtalan különféle fazon- és színváltozat megtalálható. Egy mutatós strandruha pedig rendkívül stílusos lehet hozzá illő strandpapuccsal és napszemüveggel a forró nyári napok alatt.

Szalmakalap

A szalmakalapok tipikus nyári viseletnek számítanak. Ezek között számtalan stílusos kivitelezésű fazonnal találkozhatunk, így nem csodálkozhatunk rajta, hogy idén is rendkívül divatosak. Ráadásul segítenek megóvni bennünket egy-egy alapos napszúrástól is a forróság idején. A különféle szalmakalapok ráadásul nagyszerűen passzolnak a legtöbb színes, vidám nyári öltözet mellé. E mellett pedig igencsak nőiesek is lehetnek.

Nyári ruhák

A világos színezetű, esetleg vidám mintázatokkal ellátott nyári ruhák kétségkívül elengedhetetlen részei ennek az évszaknak. Visszafogott, mégis nyári hangulatot tükröző viseletek, amelyeknek minden hölgy ruhatárában ott van a helyük. A nyári ruhák többsége azonban nem csak a hangulat kedvéért világos színű. A sötétebb színek ugyanis szinte csak úgy szívják magukba a meleget, ami nagyon kellemetlen lehet az odakint tomboló forróság idején. Így tehát a fehér és egyéb pasztellszínű ruhák közül érdemes válogatnunk. Rövidebb távolságokra nagyon jó választás melléjük a különféle platformos vagy lapos talpú, nyitott fazonú papucsok. Ha viszont hosszabb útra indulunk, ahol többet kell sétálnunk, akkor különféle női sneakerek közül érdemes választanunk. Ezek között számtalan szellősebb darab akad, amelyek ideálisak a hosszú nyári sétákhoz.

Retró napszemüvegek

Bizonyára abban mind egyetértünk, hogy nem telhet el a nyár a napszemüvegek előkerülése nélkül. Azonban mostanság igencsak sokat változtak ezeknek a trendjei is. Példának okáért az elmúlt időszakban és az aktuális trendek szerint is a retró napszemüvegek viszik a pálmát. Ezek közül is a nagy lencsével és vastag kerettel rendelkező darabok. Érdemes lehet tehát beújítanunk ezek közül egy-egy mutatósabb példányt, ha szeretnénk divatosak maradni nyáron.

Shopper táskák

A különféle szatyorszerű, szőttes anyagból készült shopper táskák szintén nagyon tarolnak a nyári szezon alatt. Ezek ugyanis nagyon jól passzolnak a különféle strandruhákhoz és a nyári ruhákhoz is. Ráadásul rendkívül praktikusak is, akár a vízpartra tartunk éppen, akár bevásárolni vagy munkába, a shopper táskák mindenképp jó szolgálatot fognak tenni.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)