Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Újkígyósi fesztivál bevételével támogatják a gyulai koraszülöttmentőket

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2022. július 27. 12:48
Újkígyósi fesztivál bevételével támogatják a gyulai koraszülöttmentőket
A mentőautó folyamatosan dolgozik, minden forintra szükségük van

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

Első alkalommal rendezik meg az I.D.E jótékonysági fesztivált Július 30-án Újkígyóson, az egész napos rendezvény bevételéből a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványt támogatják.

Az esemény sajtótájékoztatóján az alapítvány kuratóriumi elnöke, Abdulrahman Abdulrab Mohamed elmondta: a megyei összefogással vásárolt menőautó folyamatosan dolgozik, csak ebben a hónapban több mint 20 apróságnak tudtak segíteni. 

– Folyamatosan úton vannak kollégáink, így minden segítség jól jön, hiszen rengeteg költségünk van – fejtette ki, majd megköszönte a szervezők nagylelkű felajánlását.

Kovács László szervező elmondta: az újkígyósi rendezvényen támogatói jegyek vásárlásával lehet adományozni a gyulai koraszülöttmentőknek.

– Mindenki, aki vesz belőle, vendégünk egy adag helyszínen főtt babgulyásra, és részt vehet tombolasorsolásunkon is, amelyen értékes nyereményekkel is gazdagodhat, ha a szerencse is úgy akarja – emelte ki. 

Hozzátette: a családjával korábban életre hívtak egy hasonló rendezvényt, melynek bevételével a csabai mentőket támogatták.

– Ezek után jött az ötlet, hogy a gyulai alapítványnak is jól jöhet némi segítség – fogalmazott lapunknak.

Hozzátette: a fesztivált Újkígyós piacterén tartják délelőtt 10 órától. A rendezvényen tánccal és zenével várják a megjelenteket. A programsort este a Black Five zenekar kétórás elő koncertje zárja.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)