Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nyári akció a GE-ZO Fürdőszoba Stúdióban!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2022. július 27. 16:00
Nyári akció a GE-ZO Fürdőszoba Stúdióban!
Akár 15% kedvezmény a fürdőkádakra, a zuhanykabinokra és a zuhanytálcákra

Számtalan márkával, folyamatos akciókkal várják a vevőket a GE-ZO Fürdőszoba Stúdióban, ahol a vásárlók mindent megkaphatnak, ami egy fürdőszobához kell. Többek között a Riho, a Macryl, a Radaway, a Roltechnik, a Sanplast, a Kolpa, és a Roth termékeit forgalmazzák, amelyeket az üzlet bemutatótermében meg is tekinthetnek az érdeklődők.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Tatár Gergő üzletvezető kiemelte: a boltban a kiváló minőségű Alca falsík alatti wc tartályok most kedvezménnyel vásárolható meg, 65.680 forint helyett most 42.500 forintért juthatunk hozzá a terméhez, melyre 15 év garanciát kínálnak és a termékhez több mint 100 féle nyomólap közül választhatnak a vásárlók. Emellett hideg-meleg burkolatokat – laminált és vynil padlót is – segédanyagokat, valamint minden olyan kiegészítőt megkaphatnak az érdeklődők, amelyek egy fürdőszobához kellenek. Az üzletben a nyári akció keretében akár 15% kedvezményt kínálnak a fürdőkádakra, a zuhanykabinokra és a zuhanytálcákra.

Hozzátette: azoknak is tudnak segíteni – akár egy 3D-s tervező program segítségével –, akik ötlet nélkül érkeznek az üzletbe, a fürdőszoba kialakításának legelejétől segítik a vásárlókat. A szoba kialakításához, a szaniterek praktikus elhelyezéséhez is tudnak tanácsot adni, illetve ahhoz is, hogy miből érdemes jobbat vásárolni, valamint min lehet spórolni. Az üzletben a kivitelezéshez is tudnak szakembereket ajánlani, és lakberendezőkkel is dolgoznak együtt.

Az üzlet hétfőtől péntekig 8-tól 17, szombaton 8-tól 12 óráig van nyitva.

Cím: Békéscsaba, Berényi út 30.

Facebook: GE-ZO Fürdőszoba Stúdió

E-mail: info@ge-zo.hu

Telefon: 0630/144-9090

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)