Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Heti premier a Center moziban a Vörös rakéta

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2022. július 27. 17:00
Heti premier a Center moziban a Vörös rakéta
Július 28. és augusztus 3. között a következő filmeket vetítik a Csaba Centerben

Heti premier a Center moziban a Vörös rakéta című amerikai vígjáték, dráma

Forrás: madeinpecs.hu

Heti premier a Center moziban a Vörös rakéta (szinkr. amerikai vígjáték, dráma) 20.30-kor. Sean Baker a Floridai álom és a Tangerine után újra azok felé fordul, akikről mások elkapják a tekintetünket az utcán. A film 32 rangos fesztiválon 13 elismerést szerezte, többek között bemutatták a Miskolci Cinefest Nemzetközi Filmfesztiválon, de Cannes-ban is nagy elismerést vívott ki magának. Baker ezúttal egy ex-pornós kudarcos útkeresésén keresztül varázsol filmre kívánkozó atmoszférát egy isten háta mögötti olajfinomító kisvárosból: története egyszerre vicces és szomorú, mint egy naptól kifakult, a hátsó kertben megtalált pornómagazin címlapja.

17.30, 21.00-kor Thor: Szerelem és mennydörgés (szinkr. amerikai fantasztikus, akció, kalandfilm) A Marvel Studios új filmjében, a Thor: Szerelem és mennydörgésben a mennydörgés istene az eddigiekhez nem fogható utazásra indul: a belső békét kutatja. A szuperhősködéstől való visszavonulása azonban rövidre sikerül, mivel a galaktikus gyilkos, Gorr, az Istenölő az istenek kiirtását tűzi ki céljául. A reá váró küzdelemhez Thor segítségül hívja Valkűr királyt, Korgot és volt barátnőjét, Jane Fostert, aki – Thor legnagyobb meglepetésére – képes használni a mágikus pörölyt, Mjölnirt. Ők együtt embert- és istent próbáló kozmikus kalandra indulnak, hogy kiderítsék az Istenölő bosszújának rejtélyes okát, s megállítsák, amíg még nem késő.

18.15-kor 3D-ben, 14.30, 16.15-kor 2D-ben Minyonok: Gru színre lép (szinkr. amerikai animáció) A borzas hajú, trapézgatyás Gru kertvárosi kamasz a 70-es években. Az Álnok Hatos nevű szupergonosz szupercsoport rajongójaként tervet kovácsol, hogy elég gonosz legyen ahhoz, hogy beállhasson közéjük. Szerencsére segítsége is akad az állandóan galibát okozó hűséges minyonok személyében. Amikor az Álnok Hatos elkergeti a főnöküket, a legendás harcost, Willám Kezet, Gru jelentkezik tagnak. A dolog nem megy jól, és még rosszabbra fordul, amikor Gru túljár az eszükön, és hirtelen azon kapja magát, hogy ő lett a csúcsgonoszok halálos ellensége. Menekülés közben Gru váratlan forrásból kér segítséget: magától Willám Kéztől, és rájön, hogy olykor még a rosszfiúknak is elkél egy kis baráti segítség.

20.15-kor Top Gun: Maverick (szinkr. amerikai akció) Miután több mint harminc évet szolgált a flotta egyik legjobb pilótájaként, Pete „Maverick” Mitchell (Tom Cruise) most a neki leginkább megfelelő helyen van: vakmerő tesztpilótaként egyre feljebb teszi a lécet, és ügyesen kitér az előléptetés elől, amely földi szolgálatra kötelezné. Amikor egy osztagnyi Top Gun növendéket olyan különleges küldetésre kell kiképeznie, amilyet élő pilóta még nem látott, Mavericket összehozza a sors a Rooster hívójelű Bradley Bradshaw hadnaggyal (Miles Teller, Whiplash), aki nem más, mint Maverick néhai barátjának, Nick Bradshawnak, azaz Goose-nak a fia. A bizonytalan jövővel szemezve és a múlt árnyaitól kísérve Maverick kénytelen megküzdeni legbelsőbb félelmeivel, és ez a küzdelem egy olyan küldetésben csúcsosodik ki, amely során a legnagyobb áldozatot kell meghoznia azoknak, akiket végül kiválasztanak a repülésre.

a DC Szuperállatok ligája című amerikai animációs kaland

Forrás: dvdnews.blog.hu

15.00, 17.00, 19.00-kor DC Szuperállatok ligája (szinkr. amerikai animációs kaland) PREMIER! Krypto szuperkutya: tud repülni, és csak egy egészen kicsit nagyképű – de hát melyik kutya maradna szerény, ha Superman a gazdája, akivel osztozik a szupererőn, és együtt harcol Metropolis elvetemült bűnözői ellen? Csakhogy az Igazság Ligájának összes tagját, így Supermant is elrabolja egy legfőbb főgonosz, és a kutya magára marad. Mit tehetne mást, mancsába veszi az irányítást. Különös társaságot terel össze: egy bamba vérebet, egy pocakos malacot, egy nem túl gyorsa teknőcöt és egy nagyszájú mókust, és együtt veti bele magát a mentőakcióba: kalandjaik során mindannyian új szuperképességekre tesznek szert, ami okoz némi kalamajkát, de azért jól jön a szupergonosz elleni embert- és állatot próbáló küzdelmek során.

14.45-kor Jurassic World: Világuralom (szinkr. amerikai-kanadai sci-fi, akció) A Jurassic World rendezője, Colin Trevorrow új filmje, a Világuralom négy évvel azután játszódik, hogy a Nublar-sziget elpusztult. A dinoszauruszok most már világszerte az emberek között élnek – és vadásznak. Ez a törékeny egyensúly átformálja a jövőt és egyszer s mindenkorra meghatározza, hogy az emberi lények maradnak-e a fő ragadozók a bolygón, melyen most a történelem legfélelmetesebb teremtményeivel kell osztozniuk.

28-át, 2-át és 3-át kivéve 15.30-kor Elvis (szinkr. amerikai-ausztrál zenés életrajzi dráma) A legendás Elvis Presley élete, ahogy még sosem láttuk: titokzatos menedzsere, a magát csak „ezredesnek” szólíttató Tom Parker szemén keresztül. A két férfi közti különös, sokat változó kapcsolat (néha barátság, néha gyűlölet) több mint 20 évig tartott. Akkor kezdődött, amikor Elvis még a pályája elején állt, nem múlt el akkor sem, amikor az énekes addig példátlan hírnevű sztárrá emelkedett, és akkor is megmaradt, amikor megismerte élete legfontosabb nőjét, Priscillát. Közben Amerika háborúba ment, elveszítette az ártatlanságát, és megváltozott az egész világ. De a két férfi között mindig megmaradt valami furcsa kapcsolat.

18.30-kor A hónap dolgozója (szinkr. francia vígjáték) Vincent egész életében közalkalmazott szeretett volna lenni, hogy a kényelmes élettel járó előnyöket maximálisan kihasználhassa. Ráadásul a munkajog értelmében kirúghatatlan, így igazi nyugdíjas állás az övé. Egy nap azonban az élete fenekestül fordul fel: amikor a kormány megszavaz egy hatalmas megtakarítási tervet, Vincent feje felett megjelenik a munkanélküliség réme. Mivel azonban önszántából nem hajlandó felmondani, kirúgni pedig nem lehet, főnöke a lehető leglehetetlenebb helyekre helyezi át, hogy megtörje a férfi ellenállását. Az Északi-sark, a börtön, a bűnözőktől hemzsegő külváros csak néhány, ahol Vincentnek az állása mellett az életéért is küzdenie kell. Ám a megpróbáltatásai során nemcsak a szépséges Evával és a szerelemmel ismerkedik meg, de egy szakszervezeti vezetőtől is tanácsokat kap, hogy miképp tartson ki a végsőkig.

Csak 28-án, 2-án és 3-án 15.00-kor Mephisto (magyar-osztrák-német dráma) Hendrik Höfgen, a tehetséges fiatal színész ambícióit nem elégítik ki a hamburgi színházban játszott szerepek. Berlinbe szerződik, hogy eljátszhassa élete nagy szerepálmát, a Mephistót. Mérhetetlen becsvágy fűti, és sikerei miatt észre sem veszi, miként keveredik bele egyre jobban a politikába, és köteleződik el egyre inkább a nácik mellett.

20.00-kor Bunker Game – Legbelső félelem (szinkr. olasz-francia horror) PREMIER! A bunker egy hátborzongatóan nem mindennapi szabadulószoba, ahol a játékosok bárki bőrébe bújhatnak és a legdurvább belső félelmeikkel nézhetnek szembe. Több rejtélyes baleset után a játékosok elhagyják a bunkert. Miközben a személyzet próbálja kideríteni, hogy mi történhetett a játék ötletgazdájával, Greggel, akinek eltűnését homály fedi, egyre furcsább dolgok történnek. A bunkerben, ahol a játékot a félelem és a küzdelem váltja fel, elszabadul a pokol.

a Bunker Game – Legbelső félelem című olasz-francia horror

Forrás: imdb.com

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)