Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A GE-ZO Fürdőszoba Stúdióban minden megtalálható, ami egy fürdőszobához kell

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2022. március 16. 18:00
A GE-ZO Fürdőszoba Stúdióban minden megtalálható, ami egy fürdőszobához kell
Az üzletben folyamatos akciókkal várják a vevőket

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Számtalan márkával, folyamatos akciókkal várják a vevőket a GE-ZO Fürdőszoba Stúdióban, ahol a vásárlók mindent megkaphatnak, ami egy fürdőszobához kell.

Tatár Gergő ügyvezetőtől megtudtuk, hogy két évvel ezelőtt, 2020-ban nyitották meg a közel 200 négyzetméteres üzletet, de értékesítő kollégájával már tizenkét éve dolgoznak a szakmában, így a beszállítókkal már adott volt a jó kapcsolat.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Kiemelte: a boltban szanitereket, hideg-meleg burkolatokat – laminált és vynil padlót is –, segédanyagokat, valamint minden olyan kiegészítőt megkaphatnak a vásárlók, amelyek egy fürdőszobához kellenek.

Hozzátette: azoknak is tudnak segíteni – akár egy 3D-s tervező program segítségével –, akik ötlet nélkül érkeznek az üzletbe, a fürdőszoba kialakításának legelejétől segítik a vásárlókat. A szoba kialakításához, a szaniterek praktikus elhelyezéséhez is tudnak tanácsot adni, illetve ahhoz is, hogy miből érdemes jobbat vásárolni, valamint min lehet spórolni. Az üzletben a kivitelezéshez is tudnak szakembereket ajánlani, és lakberendezőkkel is dolgoznak együtt.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A boltban kétféle konyhabútort is kaphatnak az érdeklődők, valamint Teka és Smeg háztartási gépeket, mosogatótálcákat, csaptelepeket is árulnak, jellemzően egyelőre katalógusból.

Tatár Gergő úgy fogalmazott, hogy a fürdőszoba stúdióban nem tudnak olyat kérni a betérők, amire ne lenne megoldás, gyártanak bizonyos cikkeket a vásárlók egyedi igénye szerint is. Az elképzeléseknek csak a pénztárca szab határt.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Elmondta: az üzletben kaphatók – többek között – Hansgrohe csaptelepek, Radaway zuhanykabinok, Arté, Paradyz, Cersanit, Zalakerámia és Tubadzin csempék, lengyel, olasz és spanyol burkolatok is.

Hangsúlyozta: az idei évben tervezik a bolt bővítését, amely után közel 400 négyzetméter lesz a bemutatóterem.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A boltban burkolatokra és szaniterekre egyaránt vonatkozó folyamatos akciókkal várják a vevőket. Az akciókat a Facebook-oldalukon mindig közzéteszik, az értékesítők pedig itt is, illetve e-mailben is elérhetők. Az üzlet hétfőtől péntekig 8-tól 17, szombaton 8-tól 12 óráig van nyitva.

Cím: Békéscsaba, Berényi út 30.

Facebook: GE-ZO Fürdőszoba Stúdió

E-mail: info@ge-zo.hu

Telefon: 0630/144-9090

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)