Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványra is szavazhatunk a Tesco közösségi programjában

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2022. július 13. 15:15
A Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványra is szavazhatunk a Tesco közösségi programjában
Az elnyert támogatást a KoraPark fejlesztésére fogják költeni

Abdulrahman Abdulrab Mohamedmáté szabolcs és alt norbert

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

A Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány is részt vesz a Tesco áruházlánc Ön választ, mi segítünk elnevezésű közösségi programjában. A témáról július 13-án tartottak sajtótájékoztatót a gyulai Tescoban.

Alt Norbert alpolgármester köszönetet mondott Máté Szabolcs áruházvezetőnek, hogy kiírták a pályázatot, amely a közösségi szerepvállalást hivatott erősíteni, a vásárlók bevonásával.

Máté Szabolcs elmondta: a Tesco idén tizenegyedik alkalommal szervezi meg az Ön választ, mi segítünk, amelynek a célja a helyi közösségek, civil szervezetek támogatása.

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Megtudtuk, az országot hatvan körzetre osztották, amelyekben három jelöltre lehet szavazni, mindig az adott áruház közvetlen környezetében működő szervezetre. A játék július 11-én indult és egészen augusztus 7-ig tart, szavazni pedig a bolt vásárlói tudnak. A végösszegtől függetlenül mindenki kap egy zsetont, amelyet az általa szimpatikusnak tartott szervezet urnájába kell bedobnia.

Hozzátette: a program végén összesítik a szavazatokat, majd az első helyezett 400 ezer forintot, a második 200 ezer forintot, a harmadik pedig 100 ezer forintot kap.

Abdulrahman Abdulrab Mohamed, a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány kuratóriumának elnöke megköszönte a lehetőséget a szervezőknek, majd kiemelte, az elnyert támogatást a KoraPark fejlesztésére fogják költeni.

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)