Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Beteltek a helyek a gyulai önkormányzat diákmunkaprogramján

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2022. június 24. 15:00
Beteltek a helyek a gyulai önkormányzat diákmunkaprogramján
Több mint 100 főt fognak alkalmazni júliusban és augusztusban

Beteltek a helyek a Gyula Város Önkormányzata által hirdetett diákmunkaprogramon – tudtuk meg Csige Gábor jegyzőtől.

Lapunk kérdésére Csige Gábor elmondta: a diákok július és augusztus hónapra jelentkezhettek 4 órás foglalkoztatásra, amelyért bruttó 100 ezer forintot fizetnek.

Hozzátette, hogy az eddig megszokott struktúrában ajánlották ki a helyeket, így önálló foglalkoztató a Hetedhét Játékváros, a Gyulai Várszínház, az Erkel Ferenc Nonprofit Kft., Gyula Város Egyesített Óvodája, a Mogyoróssy János Városi Könyvtár, a Gyulai Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézménye, a Gyulai Közüzemi Nonprofit Kft. és a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft.

Megtudtuk, hogy júliusra 66, augusztusra 36 fő diákmunkást vettek fel, amely létszám kevesebb, mint a tavalyi és azt megelőző években, de bíznak benne, hogy a 2021-es évhez hasonlóan még bővítik a helyek számát, hiszen mind az intézmények, mind a diákok részéről nagy az igény a munkára.

A diákok, attól függően, hogy hol foglalkoztatják őket, különböző feladatokat látnak el: a Közüzemnél például parkgondozásban, a szociális intézményben az idősek ellátásban vesznek részt, az Erkel Ferenc Nonprofit Kft. esetében pedig a kiállítóhelyek, esetleg a Rondella Terasz üzemeltetésében vesznek részt.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)