Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ideje csobbanni!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2022. június 17. 18:00
Ideje csobbanni!
Végre itt a nyár

Forrás: pixabay.com

A Lucifer Állateledel bolt kínálatában a házi kedvenceknek való samponok is megtalálhatók. A Diófa utca 32. szám alatt található üzlet széles választékkal, prémiumkategóriás tápokkal és kiegészítőkkel várja a vevőket, és a bolt törzsvásárlói pontgyűjtő kártyát is igénybe vehetnek.

– A nyári hőségben kedvenceink is szívesebben pancsolnak, üzletünkben sokféle sampont árusítunk a kutya- és cicatulajdonosok számára – fogalmazott Zsigmond Gergely üzletvezető. Hozzátette: a kiváló minőségű termékek közül mindenki megtalálhatja a saját kis kedvencének megfelelőt.

Többek között szőrregeneráló hatású, filcesedés elleni, zsíros szőrre való készítmények közül válogathatnak a vevők, különböző szőrszínnek megfelelő, kölyökkutyáknak vagy cicáknak való samponok is kaphatók a Lucifer Állateledel boltban.

– Ebben az időszakban a megfelelő hidratálásról sem szabad megfeledkezniük a kutya- vagy cicatulajdonosoknak, hiszen a nagy hőségben az állatoknak is szükségük van a folyadékra. Erre kínálunk megoldást a kedvencek számára kialakított, hordozható kulacsokkal­ – hívta fel a figyelmet az üzletvezető.

A Lucifer Állateledel hétfőtől péntekig 8-tól 18 óráig, szombaton 8-tól 13 óráig várja a vásárlókat.

  • Gyula, Diófa u. 32. (A Diófa utca és a Wesselényi utca sarkán)
  • Facebook-elérhetőség: Lucifer Állateledel
  • luciferallateledel@gmail.com
  • 06-66/631-625

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)