Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Természetes módon szárított rágcsálnivalók a Luciferben

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2022. október 06. 18:00
Természetes módon szárított rágcsálnivalók a Luciferben
Ne hagyd ki!

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A Lucifer Állateledel boltban kutyák számára készített, tartósítószer-, adalékanyag- és mesterségesszínezék-mentes, szárított jutalomfalatok, rágók és étrendkiegészítők is kaphatók.

– Kiváló szárított termékek kaphatók üzletünkben. A Teomann és a Dokas jutalomfalatjai és étrendkiegészítői 100 százalék hústartalommal készülnek, és különböző ízekben vásárolhatók meg – ismertette Zsigmond Gergely üzletvezető.

Hozzátette: olyan különlegességek is megtalálhatók náluk, mint a szárított nyúlfül, a marhafejbőr vagy a marhapacal. Akik a kedvencük ízületeinek állapotára is gondolnak, azoknak az új-zélandi zöldkagylóport ajánljuk, amelyet kifejezetten erre a célra fejlesztettek ki.

Az üzletben, a városban egyedülállóan, pontgyűjtő kártyát is igénybe vehetnek a törzsvásárlók. A kártyát egyszeri regisztráció után kapják meg a vevők, akiknek – bizonyos mennyiségű pont összegyűjtése után – 5, 10 és 15 százalékos kedvezményt biztosítanak a vásárlás végösszegéből.

A Diófa utca 32. szám alatt található üzlet széles választékkal, prémiumkategóriás tápokkal és kiegészítőkkel várja a vevőket hétfőtől péntekig 8-tól 18 óráig, szombaton 8-tól 13 óráig.

  • Gyula, Diófa u. 32. (A Diófa utca és a Wesselényi utca sarkán)
  • Facebook-elérhetőség: Lucifer Állateledel
  • luciferallateledel@gmail.com
  • 06-66/631-625
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)