Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Díjátadóval zárult a városi tekeszezon

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. június 12. 14:00
Díjátadóval zárult a városi tekeszezon
A KÖVITE-Sarkadkeresztúr nyerte a Suzuki Kupa városi tekebajnokságot

Díjátadóval egybekötött záró vacsorát tartott a Suzuki Kupa városi tekebajnokság mezőnye június 10-én. Az estén a szervezők a 2021/2022-es szezon legjobbjait ismerték el.

Fotó: Hajduné Balázs Erzsébet

Bodor István főszervező elsőként az NB I.-es bajnokságban történelmi ezüstérmet elérő Dig-Build Gyulai SE tekecsapatának adta át gratulációját, majd Beleznai István, a Suzuki Kupa egyik elindítója vette át a szót.

A városi tekeliga 2021/2022-es szezonjában a KÖVITE-Sarkadkeresztúr (Ilyés Sándor, Fábián Sándor, Bakos Sándor, Ilyés Csaba, Czégény Csaba, Kálnai István) végzett az élen, megelőzve az „LL” Kétegyháza és az Ismerős arcok együttesét. A Suzuki Kupa városi sprint tekebajnokságban is a KÖVITE-Sarkadkeresztúr végzett az élen, a másodiki helyen az Ismerős Arcok együttese futott be, a dobogó harmadik fokára pedig a Baráti BT gárdája gurította fel magát. A városi sprint tandem tekebajnokságban Bakos György és Schriffert Roland végzett az élen, megelőzve Baksa Imre és Szabó János párosát és a harmadik helyen befutó Püski Mariann-Nyári Krisztofer kettőst.

A szervezők a csapatok mellett egyéni elismeréseket is kiosztottak, így a legjobb női átlaggal Nadicsán Martina végzett, a legjobb férfi átlagot Makra György ütötte, a legtöbb ütött fát pedig Domokosné Galambos Ildikó és Makra György érte el.

A Suzuki Kupa 2022/2023-as szezonja a tervek szerint szeptemberben indul útjára.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)