Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Pedagógusait köszöntötte a Harrucker János szakképző iskola

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. HÍREK • 2022. június 10. 15:15
Pedagógusait köszöntötte a Harrucker János szakképző iskola
A díjazottak emlékplaketteket és elismerő okleveleket vehettek át

Czeglédiné Szappanos Anita

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Pedagógusnapi ünnepséget rendeztek június 10-én a Harruckern János szakképző iskola Wenckheim konferenciatermében. Az eseményen a gyulai intézmény kiváló dolgozóit ismerték el.

Czeglédiné Szappanos Anita, az intézmény igazgatója köszöntőjében kifejtette, a tanévnek még nincs vége, hiszen javában folynak a szakmai vizsgák, a diákok pedig a szóbeli érettségi előtt állnak, de az iskola fontosnak tartja, hogy megköszönje kollégái munkáját.

– Köszönöm, hogy az előző tanévek digitális munkarendje után visszarázódtatok a személyes oktatásba, és azt is nagyon köszönöm, hogy ebben a visszarázódásban segítettétek a diákokat is. Beigazolódott, hogy a hatékony pedagógiai munkához szükségesek a fizikai tapasztalatok, a visszajelzések, az érzések és a személyes kontaktusok.

A köszöntő után Király Dominik zenélt a megjelenteknek, majd Kovács Zsuzsanna, a Gyulai Szakképzési Centrum főigazgatója és Czeglédiné Szappanos Anita adták át a díjakat.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Harruckern-emlékplakettet vehetett át: Dunai Jánosné, Iszály-Galambosi Judit, Kozma János György, Veres Andrea Zsuzsanna, Csomós Ibolya Anna és Saitz Anikó.

Elismerő oklevélben részesült: Szegedi Edit, Bali Adél, Farkas-Túri Zita, dr. Márkusné Kósa Ágnes, Bajusz Tiborné és Mecsekiné Seprényi Gyöngyi.

Igazgatói dicséretben részesült: Juhász Andrásné, Bánszki Anna, Dobra Ferencné, Csizmadia Diána, Burai Sándorné, Horváth Imre Csaba, Molnár Györgyné, Dunai László, Szatmári József és Kővári Attila István

Az iskola külső támogatójaként elismerés vehetett át Marksteiner Tibor.

Az ünnepség végén egy különleges elismerést is átnyújtottak. A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség elnöksége a magyar gasztronómiáért végzett kimagasló munkájáért Gasztronómiai Érdemérmet adományozott Kovács Zsuzsanna főigazgatónak, amelyet Ambrus György, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség alelnöke adott át.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)