Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kiütéses győzelemmel értek a bronzérmes helyre az U14-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. június 02. 15:00
Kiütéses győzelemmel értek a bronzérmes helyre az U14-es Amazonok
Gödöllői SK–Gyulai Amazonok 2-15 (1-7)

Az U14-es labdarúgó-bajnokság utolsó fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a Gödöllői SK együtteséhez utazott május 29-én. Szerb Katalin korosztályos gárdája a tabella harmadik helyét szerette volna megkaparintani Pest megyei riválisa ellen.

nagy menetelés után értek a dobogóra az u14-es amazonok

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Freiberger Stella, Kelemen Klarissza (Papp Fanni), Puskás Adél (Drobnyik Izabella), Zalai Bíborka (Balogh Kitti), Krisán Lujza, Máté Nóra, Szelei Csenge Baracsi Boglárka és Tóth Panna. Edző: Szerb Katalin.

A fürdővárosi gárda nagy versenyfutásban volt a tabella harmadik helyéért. A korosztályos gárda fordulókon át tartotta a távolságot újpesti ellenfelével szemben, az utolsó fordulóban pedig a sereghajtó ellen biztosíthatta be bronzérmét.

A Gyulai amazonok közösségi oldala írja, a fürdővárosi csapat futószalagon vezette támadásokat. Baracsi Boglárka remek teljesítményt nyújtva nyolc góllal járult hozzá a sikerhez, igazi vezére volt korosztályának. Az első négy gól Máté Nóra és Baracsi Boglárka gólváltásához fűződik, majd egy hazai szépítést követően a vendégcsapat még három gólt szerezve tett szert magabiztos előnyre a félidő végéig.  

– A második játékrészben Máté Nóra mellett Tóth Panna, Drobnyik Izabella és Krisán Lujza újra betalált, ellenfelünk pedig még egy szépítő találattal korrigált az eredményen. A 2-15-ös végeredményt, keretbe foglalva aznapi teljesítményét Baracsi Boglárka nyolcadik gólja zárta – olvasható a bejegyzésben.

A Gyulai amazonok U14-es csapata 10 győzelemmel, 67 rúgott és 21 kapott góllal végzett a tabella harmadik helyén, megelőzve az UTE, az Újpesti TE, a Szolnok, az Astra, az FC Hatvan, a Gödöllő és a Jászberény együtteseit, amelyek közül sokan kiemelt központként működnek.

– Az utolsó meccsre a „bronzmérkőzés” szellemében léptek pályára a lányok, ez az első perctől kezdve látszódott is. Nagyon szép játékkal sikerült megszerezni a három pontot és örömjátékkal zárhattuk a szezont – értékelt Szerb Katalin.

A bronzérmet szerzett csapat tagjai: Kókai Zoé, Freiberger Stella, Tóth Panna, Kelemen Klarissza, Máté Nóra, Baracsi Boglárka, Papp Fanni, Puskás Adél, Drobnyik Izabella, Krisán Lujza, Balogh Kitti, Balogh Ramóna, Zalai Bíbor és Szelei Csenge. Edző: Szerb Katalin.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)