Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Magabiztos győzelemmel zárta a bajnokságot a gyulai serdülőcsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. május 21. 16:00
Magabiztos győzelemmel zárta a bajnokságot a gyulai serdülőcsapat
Deszki SC–Gyulasport NKft. 27-38 (12-20)

Az országos leány-serdülőbajnokságban szereplő Gyulasport NKft. a Deszki SC otthonába utazott május 19-én. Bányainé Szabó Renáta fiatal gárdája a bajnokság utolsó mérkőzésére utazott Csongrád-Csanád megyei riválisához.

képünk egy előző korábbi készült

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyulasport NKft.: Bartóki M., Erdődi R. 1, Szilágyi D. 4, Németh Cs. 13 (1), Miklya N. 4, Tapasztó B. 4, Horváth R. 7(3). Csere: Balogh H., Baka E. 4, Kallós Á. Gyura A.1. Edző: Bányainé Szabó Renáta.

A gyulai gárda az előző fordulóban hazai pályán győzte le újkígyósi ellenfelét, amellyel begyűjtötte a bajnokság bronzérmes helyét. A fürdővárosi együttes a pontvadászat utolsó fordulójában a Deszki SC gárdájával nézett szembe.

Máthé István, a Gyulasport NKft. kézilabdaszakágának technikai vezetője elmondta, álmosan indult a találkozó, a fejekben és a lábakban érezhető volt, hogy ez a bajnokság utolsó mérkőzése.

– Azt akarták a lányok, hogy szép játékkal búcsúztassák az évadot, de több esetben a fáradtság számlájára írandó a megszokottnál több technikai hiba és ziccer helyzetben célt tévesztett lövések száma – ismertette.

A gyulai együttes már az első percekben magához ragadta a mérkőzés irányítását, amelynek köszönhetően már a 10. percre háromgólos előnyt harcolt ki magának. Bányainé Szabó Renáta együttese hibái ellenére is fokozatosan lépett el ellenfelétől, a félidőt már magabiztos nyolcgólos fórral zárta.

A második játékrészben sem változott a játék képe, a hazai csapatot azonban kapusuk teljesítménye és Bakacsi Zsófia húszgólos mérlege tartotta mérkőzésben. Az egész évben egyenletes teljesítményt képviselő gyulai gárda utolsó mérkőzését is magabiztosan nyerte, így győzelemmel koronázta meg bajnoki bronzérmét.

A mérkőzés alakulása: 10. perc: 3-6, 21. perc: 8-14, 30. perc: 12-20, 40. perc:18-24, 50. perc: 22-33, 55. perc: 24-35, 60. perc: 27-38.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)