Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gomolyfelhők zavarják meg a keddi napsütést

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MTI • HÍREK • 2022. május 16. 18:00
Gomolyfelhők zavarják meg a keddi napsütést
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti

Hétfőn sok napsütés várható fátyol- és gomolyfelhőkkel, majd nyugat felől megnövekszik a felhőzet. Kedden szakadozni kezd a felhőzet felettünk, és gomolyfelhők képződnek. Hétfőn késő délutántól, kora estétől a Nyugat-Dunántúlon várható zápor, zivatar – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos előrejelzéséből.

Az éjszaka második felétől kezdődően több hullámban és többfelé várható zápor, zivatar, nagyobb számban az északnyugati és a középső megyékben. A szél éjszaka az Észak-Dunántúlon, majd kedden napközben az ország nagy részén északnyugatira fordul és megerősödik, az északkeleti részeken viszont az északkeleti szelet kísérhetik erős lökések. Sopron környékén és zivatarok környezetében viharos lökések is lehetnek.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 11 és 17 fok között alakul, azonban az északi völgyekben pár fokkal hidegebb lehet az idő. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden általában 24 és 29 fok között valószínű, de az északkeleti részeken pár fokkal hidegebb is lehet.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)