Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ütköztek, borultak: ittasan vezetni veszélyes!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2022. május 16. 17:30
Ütköztek, borultak: ittasan vezetni veszélyes!
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Az elmúlt héten három, a gyanú szerint ittasan vezető férfi szenvedett közlekedési balesetet Békés megyében. Mellettük a rendőrök 26, a vezetés előtt alkoholt fogyasztó autóst és kerékpárost szűrtek ki a forgalomból, még mielőtt esetleg ez velük is megtörtént volna – írja a police.hu.

Négy anyagi káros balesetnél volt szükség intézkedésre, ezek közül kettőt olyan férfiak okoztak, akik a gyanú szerint ittasan vezettek. Egyikük 3 óra 40 perckor Orosházán, a Szélső utcában tehergépkocsival nekiment egy villanyoszlopnak. A másik férfi 18 óra után szintén Orosházán, a Móricz Zsigmond utcában személygépkocsival parkolás közben nekiütközött két álló autónak. Személyi sérülés egyik esetben sem történt, az Orosházi Rendőrkapitányság mindkét férfi ellen büntetőeljárást indított. Rajtuk kívül volt még egy férfi, aki ittasan szenvedett balesetet. Ő május 13-án, Nagyszénáson elektromos triciklivel kanyarodás közben borult fel és szenvedett könnyű sérülést.

Az elmúlt héten, május 9-e és 15-e között Békés megyében a rendőrök összesen, tehát az említettekkel együtt, 29 járművezetővel szemben intézkedtek ittasság miatt. Közülük 15-en gépi meghajtású járművet vezettek. Ahogyan a baleseti összefoglaló is mutatja, az ittas járművezetés kockázati tényező, ezért a rendőrség nagy hangsúlyt fektett az ellenőrzésekre. Nyomatékosan kérik, hogy aki alkoholt fogyaszt, ne vezessen! Így nemcsak a rendőri intézkedés, hanem számos baleset is elkerülhető lenne.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)