Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Magabiztos győzelemmel menetelnek a bronzérem felé az U14-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. május 10. 17:00
Magabiztos győzelemmel menetelnek a bronzérem felé az U14-es Amazonok
Gyulai Amazonok–FC Hatvan 4-0 (3-0)

Az U14-es labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában a Gyulai Amazonok csapata az FC Hatvant látta vendégül május 8-án. Szerb Katalin korosztályos gárdája a tabella harmadik helyét szerette volna megőrizni a Heves megyei riválisa ellen.

éremre hajt az u14-es gyulai csapat

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Freiberger Stella, Kelemen Klarissza, Puskás Adél, Zalai Bíborka, Máté Nóra, Balogh Ramóna, Baracsi Boglárka, Szelei Csenge és Tóth Panna. Csere: Krisán Jázmin, Balogh Roxána, Papp Fanni és Drobnyik Izabella. Edző: Szerb Katalin.

A fürdővárosi együttes az Újpest FC 7-1-es legyőzésével lépett a tabella harmadik fokára, amelyet egy győzelemmel, egy vereséggel és két döntetlennel őrzött soros találkozóig. A gyulai gárda a következő fordulóban a hatodik helyen rangsorolt FC Hatvan együttesével találkozott az Id. Christián László Városi Sporttelepen.

A Gyulai Amazonok közösségi oldalán a mérkőzésről azt írják, a korosztályos csapat már a mérkőzés elején sok helyzetet alakított ki, amelyekből előbb Baracsi Boglárka szerzett gólt, majd Máté Nóra átlövésből növelte az előnyt. A térfélcsere előtt Tóth Panna is megrúgta a maga gólját, így megnyugtató, háromgólos gyulai előnnyel mehettek pihenőre a felek.

„A második félidőben szinte végig a vendégek térfelén folyt a játék, Baracsi Boglárka pedig ziccerben nem hibázott, 4-0-ra módosítva az állást. A gól után is volt még helyzetünk, de újabb találat már nem született, a nagy meleg ellenére lendületes mérkőzésen sikerült fontos 3 pontot itthon tartani” – olvasható a bejegyzésben.

A Gyulai Amazonok U14-es csapata továbbra is a tabella bronzérmes helyén áll, a korosztályos gárda a következő fordulóban a bajnoki címre hajtó Hatvan Lokomotív otthonában lép pályára.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)