Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szoros mérkőzésen vesztettek pontokat az NB II.-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. május 09. 16:00
Szoros mérkőzésen vesztettek pontokat az NB II.-es Amazonok
Kazincbarcikai SC–Gyulai Amazonok 2-1 (1-0)

Az NB II.-es női labdarúgó-bajnokság soros fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a Kazincbarcikai SC otthonában lépett pályára május 7-én. A fürdővárosi gárda a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei arénában szeretett volna javítani mérlegén.

kapus nélkül is állta a sarat a gyulai gárda

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Molnár Kitti (Paál Dalma), Lehóczki Noémi, Lovas Laura, Pribék Andrea, Molnár Ágnes, Sovány Dorina, Szerb Katalin, Mészáros Viktória (Szappanos Katalin), Mezei Virág, Komlós Anna és Csalánosi Anada. Vezetőedző: Molnár Zoltánné.

A gyulai együttes az előző fordulóban közvetlen riválisa ellen hullajtott pontokat, így a tabella nyolcadik helyéről várhatta a folytatást. A fürdővárosi gárda a következő fordulóban a hatodik helyen rangsorolt riválisához látogatott. A két gárda az őszi szezonban is találkozott egymással, akkor 2-3-as kazincbarcikai siker született.

A Gyulai Amazonok közösségi oldala a mérkőzésről azt írja, a gyulai csapat hátránnyal utazott a találkozóra, hiszen kapusai nélkül volt kénytelen pályára lépni. A hálóőrök távolmaradása miatt a mezőnyjátékosok állták a kapuban a sarat, ám ez nagyban nehezítette a gárda játékát.

Mint írták, a 30. percben a hazai együttes szerzett vezetést, amelyre nem tudott a félidőben már válaszolni a gyulai gárda. A második játékrészben azonban már összejött az egyenlítés, egy szép támadás végén Pribék Andrea passzát Lehóczki Noémi értékesítette magabiztosan. 1-1.

– A gól után volt lehetőségünk a vezetést megszerezni, de a hazai csapat egy szöglet utáni szerencsés góllal 2-1-re módosította az állást. Volt sanszunk pontot rabolni az egyébként jól játszó Kazincbarcika ellen, azonban ezen a napon semmi nem jött össze a lányoknak – olvasható a bejegyzésben.

A Gyulai Amazonok NB II.-es csapata továbbra is a tabella nyolcadik helyén áll, a folytatásban pedig a  közvetlen rivális Monori SC együttesét fogadja az Id. Christián László Városi Sporttelepen.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)