Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Idén ismét futhatunk a sérült gyermekekért

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. május 10. 11:00
Idén ismét futhatunk a sérült gyermekekért
Két év kihagyás után rajtol el a jótékonysági futórendezvény
Idén ismét elrajtol a Fuss a sérült gyermekekért! jótékonysági futóverseny mezőnye május 14-én. Az Összefogás a Sérült Gyermekekért Közhasznú Egyesület tizenharmadik alkalommal indítja útjára a sportrendezvény mezőnyét.

két év kihagyás után rajtolhat el a jótékonysági futóverseny

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Felföldi Sándor, az egyesület elnöke lapunknak elmondta, a pandémia miatt két évig nem tudták megrendezni a jótékonysági eseményt, ebben az évben azonban még csak a legfontosabb távokat illesztették be a programba.

– A vírushelyzet utáni időkben nem mertünk nagyot álmodni, így a lehető legegyszerűbben szerveztük meg a sporteseményt, ám jövőre ismét a régi programmal várjuk majd a futás szerelmeseit – tette hozzá.

A versenyre idén 7 kilométeren, 21 kilométeren és 21 kilométeres váltóban nevezhetnek a futók. A verseny szervezői a kerékpárosokat is várják, akik a Határtalan Arany-tekergés 42 kilométerét teljesíthetik. A futóesemény hagyományosan a gyermekek mezőnyével indul, akik a Prohászka Zsolt Emlékfutás köreit róhatják le.

A félmaraton és a váltófutás résztvevőinek tervezett rajtja 11 óra, a nevezésre a helyszínen lesz lehetőség. Részletes tájékoztatást a www.gyulafelmaraton.hu és  www.serultgyermekekert.hu weboldalakon kaphatnak az érdeklődők.

Felföldi Sándor kiemelte: a Határtalan Arany-tekergés résztvevői tartsák maguknál személyigazolványukat vagy útlevelüket, enélkül nem léphetik át a határt. Hozzátette: a szervezők kérik a lakosság türelmét és megértését a sportnapot érintő lezárások miatt.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)