Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Bezár két gyulai kiállítás, hogy építhessék az újakat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.KULTÚRA • 2022. április 21. 16:00
Bezár két gyulai kiállítás, hogy építhessék az újakat
Mutatjuk a részleteket

A gyulai Almásy-kastély időszaki kiállítóterében és a Kohán Képtárban is új kiállítást rendeznek be, ami rövid időre a kiállítóhelyek látogathatóságát és jegycsomagjait is érinti.  

A múzeumegységeket működtető Erkel Ferenc Nonprofit Kft. közleményében azt írta, a kastély korábbi időszaki tárlatát április 20-án kezdik el lebontani. Az új, Sissiről szóló tárlat, amelyet a Gödöllői Királyi Kastély múzeummal közösen rendez a gyulai kiállítóhely, május 25-én nyílik meg, és egy éven át lesz látogatható.

A Kohán Képtár április 24-én zár be. A Magyar Vidéki Múzeumok Szövetségének szervezésében megvalósuló Magyar Géniusz vándorkiállítás június 25-től július 24-ig lesz megtekinthető a kiállítóhelyen.

A közlemény kitér rá, hogy a képtár bezárásával párhuzamosan a Ladics-ház átáll a teljes napos, 10–18 óra közötti működésre.

A változások miatt a cég négy az egyben csomagjában április 20-tól a vár, a kastély állandó kiállítása és tornya, valamint a Ladics-ház szerepel. A Visitgyula Card és a Gyulakult-csomagok értékesítésével április 19-től átmenetileg leálltak.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)