Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Számos területen együttműködik a Gyulahús Kft. és az agrárkamara megyei igazgatósága

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2022. április 11. 14:30
Számos területen együttműködik a Gyulahús Kft. és az agrárkamara megyei igazgatósága
Üzembejárást tartottak a cégnél

daka zsolt és kouzsuch kornél

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Üzembejárást tartottak április 11-én a Gyulahús Kft. Béke sugárúti telephelyén, ahol jelen volt Kozsuch Kornél, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Békés Megyei Igazgatóságának elnökjelöltje, aki a bejárás előtt Daka Zsolt ügyvezetővel tartott sajtótájékoztató.

Kozsuch Kornél elmondta: a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara számára rendkívül fontos, hogy találkozzanak a gazdákkal, a tagjaikkal, különösen a koronavírus-járvány utáni időszakban, ezért ebben a hónapban elindították a gazdatalálkozókat.

Hozzátette: tagjaik között nem csupán termelők vannak, hanem az élelmiszer-előállítók, élelmiszer-feldolgozók – így a Gyulahús Kft. is –, az pedig fontos számukra, hogy az ő véleményüket is meghallgatva, együtt haladjanak tovább.

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Daka Zsolt hangsúlyozta: a Gyulahús Kft. számára fontos, hogy tagjai lehetnek az agrárkamarának, számos területen kiváló az együttműködés közöttük, többek között a kamara által szolgáltatott – például a pályázati lehetőségekről szóló – információk segítik a mindennapi munkájukat.

Az ügyvezető elmondta: jelenleg 350 fő dolgozik a Gyulahús Kft.-nél, 2021-ben 8,3 milliárd forint nettó árbevételt értek el. Beruházási elképzeléseik között szerepel, hogy a Kétegyházi úton található üzembe költöztessék el a szárazárugyártást, ebben is kérni fogják az agárkamara segítségét.

Az orosz–ukrán háború kapcsán kiemelte: az események természetesen érintik a céget, mert ugyan egyik országban sincsenek piaci partnereik, de az alapanyag- és energiaárak emelkedése, valamint a segédanyagok elérhetősége őket is érinti.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)