Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Győzelemmel folytatta a bajnokságot a gyulai kézilabdacsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. április 10. 16:00
Győzelemmel folytatta a bajnokságot a gyulai kézilabdacsapat
Hódmezővásárhelyi LKC–CZ-Gyulasport NKft. 17-30 (9-11)

Az NB II.-es női kézilabda-bajnokság 18. fordulójában a CZ-Gyulasport NKft. együttese a Hódmezővásárhelyi LKC otthonában lépett pályára április 9-én. Zöldi-Tóth Katalin gárdája az éllovassal vívott hazai csata után érkezett Csongrád-Csanád megye riválisához.

lukács nóra nyolc góllal segítette csapatát (képünk egy előző mérkőzésen készült)

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

CZ-Gyulasport NKft.: Antal X, Csapó-Kovács H. (3), Hős K. (8/1), Milyó A. (3), Kovács K., Lukács N.(8), Szabó K. Csere: Madera-Domokos C., Vólent L., Nagy P. (2), Ladics V. (3), Papné-Lukoviczki B. (1), Kovács A., Farkasinszki D. (2), Németh Cs. és Fodor-Bottó R. Vezetőedző: Zöldi-Tóth Katalin.

A fürdővárosi együttes az előző fordulóban egy komoly versenyfutás után veszített pontokat a listavezető ellen. A gyulai gárda a folytatásban a hódmezővásárhelyi arénába utazott, hogy szembenézzen a tabella alsó harmadában álldogáló riválisával.  A két alakulat az őszi szezonban is megmérkőzött egymással, akkor egygólos gyulai győzelem született.

Máthé István, a Gyulasport NKft. kézilabda-szakágának technikai vezetője a mérkőzésről elmondta, Zöldi-Tóth Katalin elsősorban a védekezés megerősítését kérte lányaitól, támadásban pedig nagyobb határozottságot.

– A lányok megfogadták az edző tanácsait és minden igényt kielégítően kézilabdáztak. Bebizonyították a kétkedőknek is, hogy ebben a csapatban több van, mint a múlt héten az ellenfelük által engedett játékuk – ismertette.

A hazai gárda jól kezdte a találkozót, ám a Hős Kata és Lukács Nóra repítette vendégcsapat folyamatosan nyomás alatt tartotta a hazai kaput. A 20. percben 6-6-os állást mutatott az eredményjelző, ám a félidő végére kétgólos gyulai vezetéssel mehettek pihenőre a felek.

A térfélcsere után már a fürdővárosi együttes akarata érvényesült, a lendületesen kézilabdázó vendégcsapat egyre szélesebbre nyitotta a két együttes közötti ollót.

A mérkőzés alakulása: 5. perc: 3-2, 15. perc: 5-4, 20. perc: 6-6, 28. perc: 9-9, 30. perc: 9-11, 33. perc: 10-13, 40. perc: 11-17, 50. perc: 13-22, 55. perc: 15-24, 57. perc: 16-26, 58. perc: 17-27, 60. perc: 17-30.

A CZ-Gyulasport NKft. NB II.-es csapata begyűjtötte tizenkettedik győzelmét, amellyel a tabella ötödik helyén áll. A fürdővárosi felnőttcsapat a következő fordulóban a tabella alján álló Mezőtúri AFC-Syngenta együtteséhez utazik április 23-án.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)