Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Sporttörténelmi ezüstéremmel fejezte be a bajnokságot az NB I.-es tekecsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. április 10. 14:00
Sporttörténelmi ezüstéremmel fejezte be a bajnokságot az NB I.-es tekecsapat
Nyíregyházi TK–Gyulai Se Dig-Build 3-5 (3150-3185)

Az NB I.-es tekebajnokság huszonkettedik fordulójában a Gyulai SE Dig-Build csapata a Nyíregyházi TK együtteséhez utazott április 9-én. A fürdővárosi gárda felnőttcsapata az utolsó fordulóban szerette volna begyűjteni az ezüstéremhez szükséges győzelmet.

A fürdővárosi együttes az előző fordulóban a SALGÓZD SK legyőzésével érte utol a tabella második helyén álló riválisát. A soros derbi nagyon fontos volt a gyulai alakulat számára, hiszen egy sikerrel a bajnoki lista ezüstérmes helyén fejezhette volna be a sorozatot. A nyíregyházi csapat a tabella alsó harmadából várta ellenfelét, a hazai gárda a kilencedik helyét szerette volna megőrizni a gyulai együttes legyőzésével. 

A két rivális végig kiegyensúlyozott párharcot gurított, felváltva írták a győzelmeket. Az utolsó előtti párharcban még a hazai gárda vezettet, ám Makra György győzelmével kiegyenlített a vendégcsapat. A végelszámolásban a csapatpontok a gyulai gárdát segítették, így a Nyári Krisztofer, Schriffert Dominik, Czégény Csaba, Egyed Ferenc, Baksa Imre, Schriffert Roland és Makra György alkotta együttes érdemelte ki a győzelmet. 

A Gyulai SE Dig-Build NB I.-es tekecsapata tizenötödik sikerének köszönhetően a bajnoki idény második legjobb alakulatként zárhatja a sorozatot.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)