Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Felhős, esős idő várható csütörtökön

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MTI • HÍREK • 2022. április 06. 17:30
Felhős, esős idő várható csütörtökön
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti

Szerdán túlnyomóan napos idő várható számottevő csapadék nélkül, de az északi, északkeleti régiókban gomolyfelhők zavarhatják a napsütést. Kora estétől délnyugat felől megnövekszik a felhőzet, melyből az éjszaka második felében a déli és északnyugati területeken eső, zápor alakulhat ki.

Csütörtök napközben nyugat felől szakadozni kezd a felhőzet, a Tiszántúl kivételével többórás napsütés várható, majd késő délutántól ismét megnövekszik a felhőzet. Napközben eső, zápor a legnagyobb valószínűséggel a déli és keleti területeken fordulhat elő, az Északi-középhegység nyugati részén némi eséllyel zivatar is lehet. Szerdán veszít erejéből a légmozgás, majd hajnaltól a déli, délnyugati szél, mely a Dunántúlon átmenetileg északnyugatira fordul, élénk, helyenként erős lesz.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 4 és 7 fok között várható, délkeleten azonban pár fokkal enyhébb, a fagyzugos helyeken pedig hűvösebb lehet az idő. Csütörtökön a legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 17 és 21 fok között alakul, de a tartósabban felhős keleti részeken több fokkal hidegebb lesz.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)