Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Függönyakció a Grátisz Textilnél

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2022. április 06. 18:00
Függönyakció a Grátisz Textilnél
Gazdag árukészlettel és kedvezményekkel várják a vevőket a Vásárhelyi Pál utca 4. szám alatt

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Széles választékkal várja a vevőket a Grátisz Textil méteráru-, rövidáru- és lakástextilboltja Gyulán, a Vásárhelyi Pál utca 4. szám alatt. Az üzlet tavasszal függönyakcióval kedveskedik a vásárlóknak, húsvétig a sötétítők kivételével minden függöny árából tíz százalék kedvezményt biztosítanak.  

Valastyánné Járvás Nóra üzletvezető elmondta: boltjuk huszonöt éve nyílt meg. Kezdetben méterárut és függönyöket árultak, majd a vevők kérésére rövidáruval bővítették a kínálatot. Az üzletben a cipzár, a gomb, a fonal és a cérna mellett amigurumihoz való fonal, biztonsági szem és töltőanyag, valamint gobelinhez való osztott fonal is kapható.  

A boltvezetőtől megtudtuk, mintegy több mint négyszázféle pamutvásznat tartanak, amelyek között számos gyerekmintás és hintaágyszivacsra való, vastagabb vászon is található. Valastyánné Járvás Nóra megjegyezte: az interneten rendelt anyagok vastagságát nem lehet előre ellenőrizni, a boltban viszont személyesen meg lehet győződni arról, hogy megfelelő-e a vászon minősége.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Szövetek, selymek, csipkék, madeirák, szalagok, csatok és dekorációs filcek szintén vásárolhatók az üzletben, utóbbiakat elsősorban óvodák keresik. A pelenkaanyag – méterre – és az angin, azaz a párnatok szintén beszerezhető a boltban, emellett a paplanok, a párnák és a viaszosvászon terítők is megtalálhatók az árukészletben.

Függönyből ugyancsak széles a választék, a harminc centiméterestől a háromméteresig mintegy százfélét tartanak készleten, és a megfelelő sötétítő is megvásárolható az üzletben. Igény esetén a bolt varrónője egy héten belül megvarrja a függönyt a kiválasztott anyagból – ismertette az üzletvezető.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Valastyánné Járvás Nóra kiemelte: üzletük a függönyakción kívül más kedvezményekkel is várja a betérőket. Ötvenezer forintos vásárlás esetén négy százalék kedvezményt adnak a vevőknek, az őszi-téli áru vásárlásánál pedig 40-50 százalék kedvezményt biztosítanak.

Arra is felhívta a figyelmet, hogy adományszerződést kötöttek a Gyulavári Kézimunka Szakkörrel. A termékeik árusításából befolyt összeget a csoport fonalra költi, amelyből sapkákat, takarót, játékokat készítenek a koraszülött babáknak.

A Kossuth téri körforgalomnál, a Rossmann után található bolt hétfőtől péntekig 8.30-tól 17 óráig, szombaton 9-től 12 óráig tart nyitva.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

  

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)