Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Magabiztos győzelemmel érte utol az ezüstérmest a gyulai tekecsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. április 04. 14:00
Magabiztos győzelemmel érte utol az ezüstérmest a gyulai tekecsapat
Gyulai SE Dig-Build–SALGÓZD SK 7-1 (3056-2811)

Az NB I.-es tekebajnokság huszonegyedik fordulójában a Gyulai SE Dig-Build csapata a SALGÓZD SK együttesét fogadta április 2-án. A fürdővárosi gárda felnőttcsapata a győzeleméret járó pontokkal szeretett volna felzárkózni a tabella élén álló kettőshöz.

éremre hajt a gyulai tekecsapat

Fotó: Hajduné Balázs Erzsébet

A gyulai együttes az előző körben magabiztosan lépett át egri riválisán, amellyel ismét a bajnoki lista harmadik helyén találta magát. A fürdővárosi együttes a soros fordulóban a bajnoki lista alsó harmadából érkező riválisát várta szegvári „otthonában”.

A gyulai gárda jól kezdte a fordulót, Nyári Krisztofer győzelemmel indította a párharcot. A következő derbit már a két korábbi klub összeolvadásából létrejött vendégcsapat nyerte, ám a folytatásban már nem tudta megállítani a győzelemért gurító fürdővárosi együttest.

Gyulai eredmények: Nyári Krisztofer 487 fa, Egyed Ferenc 460 fa, Czégény Csaba 537 fa, Baksa Imre 512 fa, Makra György 531 fa és Schriffert Roland 529 fa. Czégény Csaba 537-es eredménye, a mezőny legjobb eredménye is lett.

A Gyulai SE Dig-Build felnőttegyüttese őrzi harmadik helyét a tabellán. A fürdővárosi gárda azonos pontszámmal áll az ezüstérmes helyen álló BKV Előre SC alakulatával, így különösen fontos lesz a Nyíregyházi TK elleni következő forduló eredménye.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)