Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Belépőkkel támogatja az önkéntes véradókat a Gyulai Várfürdő

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2022. március 30. 14:00
Belépőkkel támogatja az önkéntes véradókat a Gyulai Várfürdő
Kétezer jegyet adtak át a Magyar Vöröskeresztnek

kun miklós és Tóth zoltánné

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Kétezer belépővel támogatja a Gyulai Várfürdő az önkéntes véradókat, a jegyeket március 30-án adták át a Magyar Vöröskereszt Békés Megyei Szervezetének.

Kun Miklós, a Gyulai Várfürdő ügyvezetője lapunknak elmondta: az ajándék értéke közel hatmillió forint, és már nem először adnak át hasonló ajándékot a Magyar Vöröskeresztnek. 

– Most egy hároméves szerződést írunk alá, amelynek keretében a következő években is hasonló mennyiségű jegyet tervezünk eljuttatni a véradókhoz, megköszönve hasznos segítségüket – emelte ki.

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Tóth Zoltánné, a Magyar Vöröskereszt Békés Megyei Szervezetének igazgatója hozzáfűzte, legalább tíz éve kapnak jegyeket a Gyulai Várfürdőtől, és minden évben azt tapasztalják, hogy egy kicsit megnő a véradók kedve az értékes ajándékok láttán.

– Biztosan senki sem azért jelentkezik véradónak, hogy ajándékokat kapjon, de jólesik a hozzánk érkezőknek, és nekünk is, hogy valamivel honorálhatjuk a segítségüket – mondta Tóth Zoltánné. Hozzátette: gyulai és békéscsabai véradók kapják majd meg a belépőket. 

Az eseményen a résztvevők aláírták a három évre szóló támogatási szerződést, majd a Magyar Vöröskereszt képviselői átvették a belépőket.

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)